problema de instalare la 3x.ro

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
kovacsd70
Nou venit

problema de instalare la 3x.ro

Mesaj de kovacsd70 »

Am inceput instalarea forumului pe 3x.ro.
Dupa aceea mi-a aparut urmatorul mesaj: "Fişierul dumneavoastră de configurare în acest moment este protejat la scriere. O copie a fişierului de configurare va fi descărcată când apăsaţi butonul de mai jos. At trebui să încărcaţi acest fişier în acelaşi director ca şi phpBB2. Odată ce această operaţiune este terminată ar trebui să vă autentificaţi folosind numele de utilizator şi parola administratorului pe care le-aţi specificat în formularul anterior şi să vizitaţi centrul de control al administratorului (o legătură va apărea la capătul fiecărei pagini odată ce v-aţi autentificat) ca să verificaţi configuraţia generală. Vă mulţumim că aţi ales phpBB2. "
Am apasat butonul de descarcare de dupa acest mesaj si mi-a aparut o fereastra noua care este goala fara sa se intimple nimic.
Mi-am verificat php mydmin de pe 3x.ro si baza mea de date are 28 de tabele(asa cred ca se numesc, nu? :shock: ).
Ce trebuie sa fac in continuare pentru a finaliza instalarea.
Multumesc pentru atentie
kovacsd70
Nou venit

Mesaj de kovacsd70 »

AM creat fisierul config dupa cum mi-ati spus
si pe urma am intrat pe http://username.3x.ro/phpbb2/admin/index.php unde am primit urmatorul mesaj

" Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/username/phpbb2/config.php:21) in /home/hosting/username/phpbb2/includes/sessions.php on line 182

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/username/phpbb2/config.php:21) in /home/hosting/username/phpbb2/includes/sessions.php on line 183
phpBB : Critical Error

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 288
File : /home/hosting/username/phpbb2/includes/functions.php "
CAm asa se prezinta situatia în momentul de fata
kovacsd70
Nou venit

Mesaj de kovacsd70 »

Dupa o noua instalare lucrurile sunt ceva mai bune dar mai apar mesaje de eroare cum ar fi:
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/sessions.php on line 182

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/sessions.php on line 183

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/page_header.php on line 464

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/page_header.php on line 466

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/page_header.php on line 467"
Pentru cine are timp sa se uite poate vedea "lucrarea" :?: mea pe http://interetnic.3x.ro/phpBB2/ numai ca atentie trebuie tastat intai http://interetnic.3x.ro pentru ca altfel spune ca pagina nu există.
Un lucru este sigur si anume ca lipsa cunostintelor de php este pentru mine un impediment serios ceea ce ma determina sa va cer opinia dumneavoastra.
Cu respect
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Deschide fisierele /phpBB2/includes/sessions.php si /phpBB2/includes/page_header.php intr-un editor de text cum ar Notepad (un editor ce poate salva fisierele ca text - Wordul nu este bun).

Cauta liniile 182 si 183 din /phpBB2/includes/sessions.php si liniile 464, 466 si 467 din /phpBB2/includes/page_header.php.

In fata acestor linii pune semnul @ dupa care salveaza fisierele si recopiaza-le pe server. Semnul @ anuleaza mesajele de eroare generate de acele linii de cod.

Vezi si: viewtopic.php?t=122

Eu am deschis http://interetnic.3x.ro/phpBB2/ direct, fara probleme :-)
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

mesajele s-ar putea sa fie cauzate de restrictia de eliminare a banner-elor...
vezi: viewtopic.php?t=121&highlight=banner
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:16:20 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
kovacsd70
Nou venit

Mesaj de kovacsd70 »

Am facut cum mi-ati spus dumneavoastra si acum totul este ok pe pagina de start.
Cu riscul de a va plictisi cu intrebarile mele acum a aparut o alta problema.
In momentul in care incerc sa ma autentific cu parola aferenta se deschide o pagina noua pe care au aparut doar urmatoarele rinduri:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/sessions.php on line 293

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/sessions.php on line 294

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/interetnic/phpBB2/config.php:21) in /home/hosting/interetnic/phpBB2/includes/functions.php on line 723"
Invatind din sfaturile pe care mi le-ati dat am pus semnul@ in fata si mesajele de atentionare au disparut.
Numai ca la o noua tentativa de autentificare cu parola de utilizator pagina care s-a deschis este goala.
Daca deschid din nou http://interetnic.3x.ro/phpBB2/ apare ca informatie:"În total aici sunt 2 utilizatori conectaţi : 1 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 1 Vizitator". Cu toate ca doar eu am accesat forumul respectiv apar doua persoane.

Oricum nu reusesc sa ma autentific pentru a incepe sa administrez forumul.
Si daca intru direct pe linkul http://interetnic.3x.ro/phpBB2/admin/index.php pagina este goala.
Este clar ca ceva nu am facut cum trebuie la instalare.
Partea pozitiva a acestor mici neajunsuri este ca incep sa inteleg un pic sistemul de relationare intre fisiere dar un lucru este clar: a sosit momentul sa pun mina pe o carte de php si sa incerc sa inteleg mecanismul acestui forum.
Cu respect
danielt

Mesaj de danielt »

Problema instalării forumului phpBB pe serverele 3x.ro ne-a fost semnalată şi de norocel în topicul: viewtopic.php?t=108

Pentru a ne lamuri asupra problemei am facut o instalare a forumului pe 3x.ro, în rădăcină la adresa: http://query.3x.ro/ şi în directorul phpBB2 la adresa: http://query.3x.ro/phpBB2/ .

Nu am avut probleme mari în timpul instalării şi nici ulterior. Cred că dacă instalarea urmează paşii corecţi nu ar trebui să apară probleme de funcţionare a forumului :-)

Amănunte despre instalare în topicul: viewtopic.php?t=137 .
Ultima oară modificat 14-Apr-2003, 09:24:01 de către danielt, modificat 1 dată în total.
kovacsd70
Nou venit

Mesaj de kovacsd70 »

Cu atenţie am reuşit şi eu să-mi instalez forumul dar nu funcţionează e-mailul. M-am uitat şi pe situl unde aţi instalat dumneavoastră :http://query.3x.ro/phpBB2/ dar am văzut că şi acolo este aceeaşi problemă, respectiv nici acolo nu permite înregistrarea utilizatorilor şi interacţionările respective prin e-mail. Atunci când aveţi un pic de timp liber poate încercaţi dumneavoastră să daţi o soluţie concretă (eu m-am uitat pe topicurile referitoare la această problemă dar sincer să fiu nu am reuşit să remediez această problemă.
CÂt priveşte instalarea pe 3x.ro îmi permit şi eu să dau o umilă sugestie celor care vor mai încerca: pentru a câştiga timp şi a fi mai eficienţi înainte de începerea instalării să seteze fişierul config.php direct prin clientul ftp respectiv să seteze fişierul respectiv prin CHMOD la cifra 666 şi astfel nu mai este necesar să se descarce fişierul de pe site şi să fie editat programul de instalare făcând direct configurările necesare (dacă am spus vreo prostie rog să fiu corectat)
Cu respect
danielt

Mesaj de danielt »

kovacsd70 scrie:Cu atenţie am reuşit şi eu să-mi instalez forumul dar nu funcţionează e-mailul.
S-ar putea ca în pachetul oferit gratuit să nu fie inclusă şi utilizarea serverului de email. Scrie-le celor de la 3x.ro şi cere lămuriri suplimentare - poate serviciul trebuie plătit sau este oferit la cerere...

Când primeşti răspunsul scrie-ne şi nouă pentru a-l face cunoscut şi altor utilizatori.
kovacsd70 scrie:CÂt priveşte instalarea pe 3x.ro îmi permit şi eu să dau o umilă sugestie celor care vor mai încerca: pentru a câştiga timp şi a fi mai eficienţi înainte de începerea instalării să seteze fişierul config.php direct prin clientul ftp respectiv să seteze fişierul respectiv prin CHMOD la cifra 666 şi astfel nu mai este necesar să se descarce fişierul de pe site şi să fie editat programul de instalare făcând direct configurările necesare (dacă am spus vreo prostie rog să fiu corectat)
Aşa este. După instalare este bine să se revină la 644 pentru a evita eventuale atacuri asupra fişierului :-)
yUrY
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Tot 3x.ro

Mesaj de yUrY »

Mersi lui bogdan ca mi-a facut o favoare. Akum am o intrebare... nu ma pot loga. de loc. Adika habar nu am nici care e eroarea. Sunt paralel!
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”