Cum sa modific continutul emailului trimis automat de forum?
- maaxx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum sa modific continutul emailului trimis automat de forum?
Salut!
ma intereseaza si pe mine ce fisier trebuie modificat pentru a compune eu continutul emailului trimis automat de forum catre un nou utilizator. Multumesc anticipat
ma intereseaza si pe mine ce fisier trebuie modificat pentru a compune eu continutul emailului trimis automat de forum catre un nou utilizator. Multumesc anticipat
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In directorul email din /forum/language/lang_romana/ sau /lang_romana_fara_diacritice/ se găsesc fişierele ce conţin textele din emailuri 
Semnătura - care se adaugă la orice email - se defineşte din Panoul Administratorului -> Administrare generală -> Configurare generală -> Configurările de email -> Semnătura din email.

Semnătura - care se adaugă la orice email - se defineşte din Panoul Administratorului -> Administrare generală -> Configurare generală -> Configurările de email -> Semnătura din email.
Cum pot schimba mesajul asta?
Buna,
Atunci cand un user devine membru si purcede la inscriere pe forum, primeste automat un mesaj in casuta de mail specificata de el.
Exemplu:
" Bine ati venit pe forumul NUME FORUM
V? rug?m s? p?strati acest mesaj. Informatia pentru contul dumneavoastr? urmeaz? aici:
--------------------------------------
Nume utilizator : xxxxx
Parol? : xxxxx
Încercati s? nu v? uitati parola deoarece aceasta a fost stocat? codat în baza noastr? de date si nu o putem recupera pentru dumneavoastr?. Dac? totusi o uitati, veti putea cere o parola nou? care va fi activat? la fel cum a fost activat acest cont de utilizator.
V? multumim pentru înregistrare.
--
NUME ADMINISTRATOR"
As dori sa stiu cum pot modifica acest mesaj.
Forumul este setat cu diacritice. Asta inseamna ca si mesajul acesta generat automat va fi tot cu diacritice. Eu mesajele trimise pe mail nu le vreau cu diacritice.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Atunci cand un user devine membru si purcede la inscriere pe forum, primeste automat un mesaj in casuta de mail specificata de el.
Exemplu:
" Bine ati venit pe forumul NUME FORUM
V? rug?m s? p?strati acest mesaj. Informatia pentru contul dumneavoastr? urmeaz? aici:
Nume utilizator : xxxxx
Parol? : xxxxx
Încercati s? nu v? uitati parola deoarece aceasta a fost stocat? codat în baza noastr? de date si nu o putem recupera pentru dumneavoastr?. Dac? totusi o uitati, veti putea cere o parola nou? care va fi activat? la fel cum a fost activat acest cont de utilizator.
V? multumim pentru înregistrare.
--
NUME ADMINISTRATOR"
As dori sa stiu cum pot modifica acest mesaj.
Forumul este setat cu diacritice. Asta inseamna ca si mesajul acesta generat automat va fi tot cu diacritice. Eu mesajele trimise pe mail nu le vreau cu diacritice.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Multumesc mult.
Mai ma una..o intrebare.
Am doua forumuri si un site.Vreau sa le leg intre ele prin punerea in partea de sus a unor butoane care sa usureze navigarea intre forumuri si site.
As vrea sa le pozitionez sub ultimele "butoane" de sus Profil, ... Mesaje Private, ... Autentificare, intrea acestea si "banda" de incepere a forumului.
Ma luminati si pe mine.
Multumesc anticipat again.
A.
Mai ma una..o intrebare.
Am doua forumuri si un site.Vreau sa le leg intre ele prin punerea in partea de sus a unor butoane care sa usureze navigarea intre forumuri si site.
As vrea sa le pozitionez sub ultimele "butoane" de sus Profil, ... Mesaje Private, ... Autentificare, intrea acestea si "banda" de incepere a forumului.
Ma luminati si pe mine.
Multumesc anticipat again.
A.
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Codurile sunt realizate pe baze simple de gandire formate din 2 litere pentru fiecare din cele 3 culori compuse (asta din cate imi aduc aminte).... oricum mai simplu cauti pe internet un sit cu coduri si mostre....
ex.. http://www.december.com/html/spec/color.html
Sfat! Fa o cautare cu Google hexadecimal colors
ex.. http://www.december.com/html/spec/color.html
Sfat! Fa o cautare cu Google hexadecimal colors