Clicknet
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Clicknet
Tocmai cand au plecat baietii de la clicknet , am observat ca downloadez cu 150 kb / torrent dar eu am un abonament de 6 mb , e normal?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Deci tot mai bine e pe Vodafone. Abonament de 1 Mbps si download 155 kbps (1.2 Mbps).
Si plus ca e si... mobil.
Depinde cum e semnalul, 3G Broadband nu prea e dezvoltat, pentru ca sunt sigur ca poate sari mai mult peste viteza asta.
Oricum, pentru un abonament de 6 Mmps ar trebui sa mearga downloadul cu 750 kbps. Fanky, ar trebui sa suni la ei (nu e-mail), ar trebui sa respecte contractul.

Depinde cum e semnalul, 3G Broadband nu prea e dezvoltat, pentru ca sunt sigur ca poate sari mai mult peste viteza asta.
Oricum, pentru un abonament de 6 Mmps ar trebui sa mearga downloadul cu 750 kbps. Fanky, ar trebui sa suni la ei (nu e-mail), ar trebui sa respecte contractul.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
Logic, dar asta nu se intampla daca ai niste surse bune. Iau cu viteze mari de pe torentii din Romania pentru ca iLink este interconectat cu cele mai mari isp-uri din tara si in general gasesti mai mult decat un singur seeder. Acum depine si ce surse de download avem fiecare... ca tu downloadezi de pe blogul lui cioaca sau de pe isohunt, nu ma priveste pe mine. Nu vreau sa laud isp-ul, dar merge destul de binisor pentru o tara numita Romania, cel putin la mine