Un sfat, un nume... (subitrarea ca la tv)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Un sfat, un nume... (subitrarea ca la tv)
Salut, am nişte filme în pc şi aş dori să le pun pe un cd (bun, toate bune şi frumoase), trag un film, cu tot cu subtitrare, însă fontul subtitrării când vizualizez filmul este unul gen wst, cu o culoare închisă. Eu aş dori să fie exact ca la tv, sau mă rog, exact ca pe un dvd original, se poate aşa ceva pe cd-uri, căci n-am dvd-rw ? Mulţumesc mult!
-
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Re: Un sfat, un nume... (subitrarea ca la tv)
Subtitrarea e in fisier separat text cu extensie gen .sub sau e inclusa in video?lsdcrew scrie:Salut, am nişte filme în pc şi aş dori să le pun pe un cd (bun, toate bune şi frumoase), trag un film, cu tot cu subtitrare, însă fontul subtitrării când vizualizez filmul este unul gen wst, cu o culoare închisă. Eu aş dori să fie exact ca la tv, sau mă rog, exact ca pe un dvd original, se poate aşa ceva pe cd-uri, căci n-am dvd-rw ? Mulţumesc mult!
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Dacă foloseşti ca video player BS Player deschide filmul, adaugă subtitrarea şi apeşi click stânga, din lista de acolo alege Subtitles, apoi Subtitles properites şi apeşi pe Font.
Acolo o să ai câteva setări, le modifici după cum vrei, culoarea, dimensiunea, în cazul tău la Color trebuie să fie alb.
Acolo o să ai câteva setări, le modifici după cum vrei, culoarea, dimensiunea, în cazul tău la Color trebuie să fie alb.

- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
Vă mulţumesc pentru răspunsurile date.
@ Muzet: Nu este vorba de player-ul bsplayer, de pc, ci de un dvd player (îmi cer scuze că nu am spus de prima dată, mă grăbeam)
@flowers: Da, subtitrarea este în format .srt sau .sub . Nu este inclusă în film , deşi, dacă am înţeles eu bine, dacă este inclusă în video (cu un soft), la dvdplayer se va vedea exact ca la un film dat la tv *(sau ca la un dvd original) ?
@ Rikonen: Nu, nu sunt prin tv tunner, sunt descărcate de pe internet (ilegal ce-i drept) .
Îmi cer scuze încă o dată că nu am precizat de prima dată că vreau ca filmul x cu tot cu subtitrare, aflat pe un cd, vreau să-l văd la dvdplayer cu o subtitrare gen Arial, culoare albă, la o mărime 14 (Nu e vorba de setările din BSPlayer, nu are nicio legătură) Mulţumesc pentru atenţia acordată! O seară bună în continuare!
@ Muzet: Nu este vorba de player-ul bsplayer, de pc, ci de un dvd player (îmi cer scuze că nu am spus de prima dată, mă grăbeam)
@flowers: Da, subtitrarea este în format .srt sau .sub . Nu este inclusă în film , deşi, dacă am înţeles eu bine, dacă este inclusă în video (cu un soft), la dvdplayer se va vedea exact ca la un film dat la tv *(sau ca la un dvd original) ?
@ Rikonen: Nu, nu sunt prin tv tunner, sunt descărcate de pe internet (ilegal ce-i drept) .
Îmi cer scuze încă o dată că nu am precizat de prima dată că vreau ca filmul x cu tot cu subtitrare, aflat pe un cd, vreau să-l văd la dvdplayer cu o subtitrare gen Arial, culoare albă, la o mărime 14 (Nu e vorba de setările din BSPlayer, nu are nicio legătură) Mulţumesc pentru atenţia acordată! O seară bună în continuare!
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
M-am lămurit, gata! Am citit aici (sper că nu se consideră reclamă!) . Mulţumesc tuturor celor care au răspuns la întrebările mele aşa cum au ştiut, numai bine!