www.nkvader.net - Un forum cu de toate!

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
NKVader
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.nkvader.net - Un forum cu de toate!

Mesaj de NKVader »

'Sharing de cunostiinte' in domeniul IT si nu numai.Chestii placute romanilor,cum sa faci fara sa platesti...sau despre cum e sa nu ai si totusi sa ai. :lol: Astept provocari si subiecte tari.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Un template sub egida BMan1 (care “amesteca” pe acolo aproximativ 5 culori obţinând o combinaţie nereuşită), o versiune veche a forumului (versiune curenta), nici măcar logo-ul nu este personalizat, forumurile sunt închise.
Nu există şi o versiune în limba română;
Nu are o temă anume.. este bună voie pe acolo (aspect care s-a observat la multe forumuri prezente în secţiunea Forumuri)
În concluzie.. slab, foarte slab.

/me răutăcios..
NKVader
Utilizator înregistrat

Me perseverent.

Mesaj de NKVader »

/me Sapator inrait in cautare de nou
Acum este mai bine.Da.M-am inspirat din template-ul lui BMan1.E primul meu semi-template,sa zic asa.O sa fac eu insumi unul,de vreme ce al cunostinte de Adobe Photoshop si alte programe de grafica.Mai trebuie sa stapanesc bine codurile PHP si o sa sar si eu cu niste Template-uri la cap.Timp si voie buna sa fie!Dar la cele 10-15 ore pe care le am de cand am descoperit si studiat PhpBB eu zic ca merge.Hai mai...O incurajare e bine venita!!! :roll: Sa ne citim sanatosi ! :lol:

PS. Am o slabiciune pentru albastru si fetele blonde care sunt chele!
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”