Salut cum pot face sa pun regulile acolo si sa se miste in felul urmator http://www.csplayer.ro/forum/
regulile de sus de la banner
Cum po face
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Ai rabdare nu suntem roboti programati sa raspundem la secunda, oricum cred ca vei primi ban 7zile pentru double post.
Cred ca e d'ajuns din cod, ia-l din sursa.<marquee onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start() scrollAmount=1.8 direction=up width='100%' height='110'>
<span class="regulii"><u><b>Regulile principale a forumului cSplayer:</b></u></span><span class="reguli">
<br />
<span class="regulii"><b>1.</b></span> Înainte de a posta folosiţi funcţia <a href="http://www.csplayer.ro/forum/search.php">Caută</a> !
<br />
<span class="regulii"><b>2.</b></span> Nu postaţi inutil !
<br />
<span class="regulii"><b>3.</b></span> Aşteptaţi să vi se răspundă pentru a trimite un nou mesaj !
<br />
<span class="regulii"><b>4.</b></span> Nu atacaţi persoana ci ideea !
<br />
<span class="regulii"><b>5.</b></span> Limbajul murdar este interzis !
<br />
<span class="regulii"><b>6.</b></span> Nu folosiţi limbaj de mirc pentru a vă puteă înţelege !
<br />
<span class="regulii"><b>7.</b></span> Sunt interzise subiectele ce incalcă legile in vigoare !
<br />
<span class="regulii"><b>8.</b></span> Reclama este interzisă cu excepţia categoriei rezervate !
<br />
<span class="regulii"><b>9.</b></span> Administratorii nu răspund pentru acţiunile celorlalţi membri !
<br />
<span class="regulii"><u><b>Încălcarea regulamentului poate duce la banarea userului/IP-ului.</b></u></span>
</span>
</marquee>
LOL intra pe forumu meu uite ce iam facut : www.flykreedz/forum
Am rezolvato
Am rezolvato