Tema Photoshop

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
okei
Nou venit

Tema Photoshop

Mesaj de okei »

Salutare,As vrea si eu o tema care sa aiba legatura cu grafica 2D sau cu photoshop va rog frumos.Raman dator :oops: :D
GrafsS
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de GrafsS »

Pai... nu cred ca exista, mai fa-ti tu ... sau cere-i cuiva sa iti faca...
okei
Nou venit

Mesaj de okei »

Pai asta era ideea daca poate sa faca cineva sau sa stie vreo tema...ca nu sti u sa fac decat graficele daca e :))
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Tema photoshop? Nu cred ca exista, dar ce ii asa greu de modificat una? Modifici iconitele de la mesaje noi s.a.m.d si banner-ul header-ului, altceva?
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

Mesaj de cstrike_spider »

pK - eXplosive scrie:Tema photoshop? Nu cred ca exista, dar ce ii asa greu de modificat una? Modifici iconitele de la mesaje noi s.a.m.d si banner-ul header-ului, altceva?
Se poate face si in photoshop , apoi modificat html , si in phpbb e misto ca se fac automat imaginile pentru toate butoanele :P , am incercat si eu sa fac tema da a iesit ceva ce nu imi placea
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”