Posturile de tip "Important" sa fie grupate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Posturile de tip "Important" sa fie grupate
Scuze daca s-a mai discutat dar prin cautarile mele, ce-i drept destul de rapide nu am gasit!
Cum pot sa grupez si posturile "importante" in acelasi loc cu cele de tip "anunt"
Acum sunt super aiurea, pentru ca doar cele de tip "anunt" sunt diferentiate de restul, iar cele de tip important sunt aruncate aiurea si la gramada cu posturile normale!
Mersi
Cum pot sa grupez si posturile "importante" in acelasi loc cu cele de tip "anunt"
Acum sunt super aiurea, pentru ca doar cele de tip "anunt" sunt diferentiate de restul, iar cele de tip important sunt aruncate aiurea si la gramada cu posturile normale!
Mersi
Deci exista 4 clasificari ale posturilor:(packul de limba romana)
1. Normal
2. Important
3. Anunt
4. Global
Posturile de tip Anunt si Global sunt diferentiate de restul posturilor, si clar delimitate si apar intotdeauna primele.
Posturile de tip Important apar sub posturile Anunt si Global, se mentin si ele in fata posturilor de tip normal, insa nu exista nici o delimitare vizuala intre ele si posturile de tip normal.
Atasez o poza:
www.clubc4.ro/4.JPG
1. Normal
2. Important
3. Anunt
4. Global
Posturile de tip Anunt si Global sunt diferentiate de restul posturilor, si clar delimitate si apar intotdeauna primele.
Posturile de tip Important apar sub posturile Anunt si Global, se mentin si ele in fata posturilor de tip normal, insa nu exista nici o delimitare vizuala intre ele si posturile de tip normal.
Atasez o poza:
www.clubc4.ro/4.JPG
Da, sau in acelasi tabel cu cele Anunt si Global, dar sub ele afisate, exact cum erau intr-un mod pe phpbb2.
Sa arate ceva de genul:
Cap de tabel: Anunturi si Sticky
1. Global
2. Anunturi
3. Important
Cap de tabel: Subiecte
4 Restul subiectelor
@megeo...stiu ce exista si ce nu, dar eu vreau sa apara asa. Degeaba exista icon pt ca induce userii in eroare, si multi s-au intrebat de ce ultimele mesaje(subiecte normale) nu mai apar primele in lista
Sa arate ceva de genul:
Cap de tabel: Anunturi si Sticky
1. Global
2. Anunturi
3. Important
Cap de tabel: Subiecte
4 Restul subiectelor
@megeo...stiu ce exista si ce nu, dar eu vreau sa apara asa. Degeaba exista icon pt ca induce userii in eroare, si multi s-au intrebat de ce ultimele mesaje(subiecte normale) nu mai apar primele in lista
- PN_Otelul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
crezi ca il intereseaza pe om asta ?dorikut scrie:Eu nu am inteles ce vrei tu sa faci..........deci nu te pot ajuta...........Nu mai urmaresc topicul

๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română