Probleme cu culorile si at a glance
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme cu culorile si at a glance
Dati un ochi la http://luka.dap.ro/forum/index.php . Dupa cum se vede am cateva probleme:
1. De unde pot sa schimbi culoarea din primul tabel (s-a suprapus portocaliu peste portocaliu).
2. In al doilea tabel background-ul nu s-a dus pana la capat.
3. Cum pot sa inserez doua at a glance-uri diferite in acelasi forum? (in drepata este acelasi {GLANCE_OUTPUT} si vreau sa inserez ceva de genul {GLNCE2_OUTPUT}).
4. Cum pot sa inserez si alte lucruri in at a glance (de exemplu un formular de vot care apartine forumului)
1. De unde pot sa schimbi culoarea din primul tabel (s-a suprapus portocaliu peste portocaliu).
2. In al doilea tabel background-ul nu s-a dus pana la capat.
3. Cum pot sa inserez doua at a glance-uri diferite in acelasi forum? (in drepata este acelasi {GLANCE_OUTPUT} si vreau sa inserez ceva de genul {GLNCE2_OUTPUT}).
4. Cum pot sa inserez si alte lucruri in at a glance (de exemplu un formular de vot care apartine forumului)
- BuGsY
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
M-am uitat şi eu la al tău index_body.tpl şi sincer nu am văzut unde ai pus cod-ul At a glance.
Deasemenea am văzut că ai două tabele Discutii recente, ne poţi explica exact ce ai făcut!?
Deasemenea am văzut că ai două tabele Discutii recente, ne poţi explica exact ce ai făcut!?
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
În sfârşit am înţeles şi eu ce doreşti 
Acest lucru ţine de configurarea glance-ului!
Citeşte cu foarte mare atenţie articolul: kb.php?mode=article&k=36

Acest lucru ţine de configurarea glance-ului!
Citeşte cu foarte mare atenţie articolul: kb.php?mode=article&k=36