General Error

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

General Error

Mesaj de Pustiu_19 »

Abia ce am terminat de instalat forumul downloadat de pe phbb.ro(ultima versiune) am si o mica mare problema...

General Error
SQL ERROR [ sqlite ]

SQL logic error or missing database [1]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Cam asta imi arata acum

forumul se afla la adresa [url] http://digicron.0fees.net [url]

Ma puteti ajuta cu aceasta problema? eventual cineva cu mai multa rabdare :):D :-|

Mentionez k pe hostul unde am pus forumul dupa ce mi-a dat aceasta eroare am creat si o baza de date pe numele ei din forum si totusi nu functioneaza :( Astept ajutoare:):D

Multumesc!
Pustiu_19
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Nu inteleg ce problema ai plus ca link-ul care l-ai dat nu este un forum, spune ceva de genul ca database-ul lipseste, l-ai sters?:|
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Mesaj de Pustiu_19 »

pK - eXplosive scrie:Nu inteleg ce problema ai plus ca link-ul care l-ai dat nu este un forum, spune ceva de genul ca database-ul lipseste, l-ai sters?:|
da l-am sters pana la urma si am bagat separat avatarele si stilurile caci cu foldere urcate gata pe host si apoi sa adaug avatarele si stilurile nu mi-au mers chiar daca setarile erau facute (suprasrie si default) in fine sper sa il rezolv azi...
Pustiu_19
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

Mesaj de SerbanBlack »

Mda.. Si mie imi apare din cand in cand eroare asta... Dar ma duc pe baza de data, apoi la user si ii dau iar pivilegiile. Apoi merge... Nu stiu... Stie cineva vreo rezolvare? Eu credeam ca e de la host... Dar se pare ca e o eroare...
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Mesaj de Pustiu_19 »

Daca ai ceva stiluri de instalat atunci iti recomand sa le uploadezi cu ajutorul ftp-ului din baza de date in folderul Styles arhivate acolo in baza de date iti zice ce arhive vrea (mie nu imi accepta rar-uri) si o sa iti mearga caci eu prima data le-am bagat cu program separat pentru FTP gen(total cmd) dar nu a mers,cat despre avatare inca nu am rezolvat aceasta problema asa cum doream eu dar am uploadat avatarele in folderul de unde le ia el asa k eu am cam terminat cu ele:):D

Am si eu o intrebare despre Stiluri...... Ce se intampla cu cele DEMO? expira si alea k si programele gen Trial? sau au mai multe optiuni si in versiunea demo nu sunt disponibile? poate stie cineva:):D
Pustiu_19
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”