instalare moduri pt. inceput
instalare moduri pt. inceput
deci mi-am facut acum un forum nou si am nevoie de ceva moduri sa instalez pe el.
Din ce am citit zilele astea aici pe forum, mi-ar trebui moduri pt urmatoarele:
1. sa pot selecta niste moderatori sa aiba aceleasi optiuni ca administratorul.
2. sa am optiune ca la un moderator normal sai aiba si optiune de ban.
3.am vazut undeva pe aici o chestie care la 3 warnurui ia ban automat pe o perioada de timp, si nu mai gasesc unde am vazut-o.
Astea m-ar interesa pe mine, si daca mai aveti ceva sfaturi pt. alte moduri(sau cum se numesc) puteti sa-mi dati;)
si mai am o problema cu ora. Am setat GMT +2, dar imi arata cu o ora inapoi tot timpul.
Multumesc de ajutor !
Din ce am citit zilele astea aici pe forum, mi-ar trebui moduri pt urmatoarele:
1. sa pot selecta niste moderatori sa aiba aceleasi optiuni ca administratorul.
2. sa am optiune ca la un moderator normal sai aiba si optiune de ban.
3.am vazut undeva pe aici o chestie care la 3 warnurui ia ban automat pe o perioada de timp, si nu mai gasesc unde am vazut-o.
Astea m-ar interesa pe mine, si daca mai aveti ceva sfaturi pt. alte moduri(sau cum se numesc) puteti sa-mi dati;)
si mai am o problema cu ora. Am setat GMT +2, dar imi arata cu o ora inapoi tot timpul.
Multumesc de ajutor !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Pai simplu, il pui administrator.
Panou de administrare > Administrare utilizatori > Permisiuni > UtilizatorGogu = selectezi "Administrator"
Panou de administrare > Administrare utilizatori > Permisiuni > UtilizatorGogu = selectezi "Administrator"
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
si mai am o nelamurire.
hostu pt forum si site, il am de la un prieten. am instalat modulul pe limba romana a forumului, dar nu-mi recunoaste carecterele romanesti.
sigur e de la serverul lui ceva, dar mi-a spus ca nushtie ce sa faca.
foloseste e107 pt a organiza gazduirea de site-uri. Daca stie careva ce trebuie modificat acolo pe server sa-mi recunoasca si caracterele romanesti, si-mi spune ii sunt recunoscator
hostu pt forum si site, il am de la un prieten. am instalat modulul pe limba romana a forumului, dar nu-mi recunoaste carecterele romanesti.
sigur e de la serverul lui ceva, dar mi-a spus ca nushtie ce sa faca.
foloseste e107 pt a organiza gazduirea de site-uri. Daca stie careva ce trebuie modificat acolo pe server sa-mi recunoasca si caracterele romanesti, si-mi spune ii sunt recunoscator

- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Da, o sa aiba acces la panoul de administrare. Am crezut ca asta si vrei. Ai spus ca vrei sa aiba control la fel ca un administrator.
Daca nu, il poti pune moderator pe toate forumurile.
Cu caracterele.. nu stiu ce sa zic. In cel mai rau caz, foloseste varianta fara diacritice.
Daca nu, il poti pune moderator pe toate forumurile.
Cu caracterele.. nu stiu ce sa zic. In cel mai rau caz, foloseste varianta fara diacritice.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat