modificare dimensiuni icon-uri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
modificare dimensiuni icon-uri
Ma puteti ajuta va rog sa modific dimensiunile imaginilor care sunt in fata numelui topicului. am vazut ca este in imageset un imageset.cfg unde par a fi unele dimensiuni, dar nu stiu daca acestea trebuie modificate. http://www.freshaquarium.net/forum/view ... 5cfde2922d .imaginea dinainte de "Regulamentul" si imaginile din legenda de joc doresc eu sa le modific sa nu le supradimensioneze
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
poti sa le modifici din acp>styles>iconset>ai optiune de dimensiune la fiecare in parte
sau mai simplu pt unii, mai greu pentru altii, poti face asta direct din fisiere, dar necesita un refresh de template (acp>stiles>iconset>refresh)
ideea este ca la fisiere poti folosi functia de replace din WORD la orice inlocuire, si astfel o faci o data
sau mai simplu pt unii, mai greu pentru altii, poti face asta direct din fisiere, dar necesita un refresh de template (acp>stiles>iconset>refresh)
ideea este ca la fisiere poti folosi functia de replace din WORD la orice inlocuire, si astfel o faci o data
geo
-
- Utilizator înregistrat