modificare dimensiuni icon-uri

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
crstn_savu
Utilizator înregistrat

modificare dimensiuni icon-uri

Mesaj de crstn_savu »

Ma puteti ajuta va rog sa modific dimensiunile imaginilor care sunt in fata numelui topicului. am vazut ca este in imageset un imageset.cfg unde par a fi unele dimensiuni, dar nu stiu daca acestea trebuie modificate. http://www.freshaquarium.net/forum/view ... 5cfde2922d .imaginea dinainte de "Regulamentul" si imaginile din legenda de joc doresc eu sa le modific sa nu le supradimensioneze
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

poti sa le modifici din acp>styles>iconset>ai optiune de dimensiune la fiecare in parte
sau mai simplu pt unii, mai greu pentru altii, poti face asta direct din fisiere, dar necesita un refresh de template (acp>stiles>iconset>refresh)

ideea este ca la fisiere poti folosi functia de replace din WORD la orice inlocuire, si astfel o faci o data
geo
crstn_savu
Utilizator înregistrat

Mesaj de crstn_savu »

foarte frumos... mersi pentru a miia oara megeo.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”