-Cum pot vedea ip-ul de pe care a fost logat ultima data un membru daca este offline ?
- Edit : Inca o intrebare : Cum pot sa fac sa apara o anumita poza fiecarui membru care nu si-a pus avatar ? ( e vreun mod sau ce ? )
Cum sa ... ?
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-Asta stiam si eu..dar daca nu a scris nici 1 mesaj ?pK - eXplosive scrie:Poi ca sa ii vezi ip-ul ori cauti in p.a ori te uiti la ip din mesaj ( ai un buton mare pe care scrie ip ) .

-MSpK - eXplosive scrie:La a 2-a intrebare , trebuie pus un avatar random din p.a si bifat ceva ca sa apara la cei care nu au avatar ( parca asa se facea ) . Bafta

- megeo
- Utilizator înregistrat
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum sa ... ?
si ce daca nu a postatJust--Me scrie:-Cum pot vedea ip-ul de pe care a fost logat ultima data un membru daca este offline ?
- Edit : Inca o intrebare : Cum pot sa fac sa apara o anumita poza fiecarui membru care nu si-a pus avatar ? ( e vreun mod sau ce ? )
"This hack adds a new admin panel section in which admins can search for members and guest users based on an IP address or host name. The results include number of posts, private messages sent, current sessions and number of poll votes for each account."
http://www.phpbbhacks.com/download/1812
pui acet mod, nu necesita nici o modificare a fisierelor parca, si de acum se va indexa fiecare user cu ip lui cu host cu tot ce vrei, fara ca ei sa lase un mesa

geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Eu am cautat pe PhpBBHacks dar n-am gasit.Incearca sa cauti acoloJust--Me scrie:Inca ceva : Este vreun mod ca sa fac Newsletter sau asa ceva ? Adica sa apara ceva de genul : Aboneaza-te la newsletterul saptamanal.
Si sa trimit saptamanal la cei abonati ?

spiridusu e plecat in vacanta !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
groupcp.php?g=538 .
Fa si u cum au facut cei de la phpbb.ro , creeaza un grup la care poate intra cine vrea si apoi trimiti un email la tot grupul ( adica pui numele grupului ) si gata
Bafta
Fa si u cum au facut cei de la phpbb.ro , creeaza un grup la care poate intra cine vrea si apoi trimiti un email la tot grupul ( adica pui numele grupului ) si gata