Chemz.zzl.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Chemz.zzl.org
Buna seara,astazi am lucrat la forumul Chemz ce consta intr-un loc de discutii generale despre timpul liber si cateva discutii dedicate calculatorului.
Posturile nu sunt multe deoarece nu sunt useri asa ca m-am hotarat sa il promovez aici.
Avem nevoie de echipa,puteti citi detaliile aici.
Altceva nu stiu ce as putea sa va spun,va astept pe forum,daca aveti intrebari puteti sa postazi aici,si de ce nu,poate va si inregistrati.
Adresa : www.Chemz.zzl.org
Numai bine.
Posturile nu sunt multe deoarece nu sunt useri asa ca m-am hotarat sa il promovez aici.
Avem nevoie de echipa,puteti citi detaliile aici.
Altceva nu stiu ce as putea sa va spun,va astept pe forum,daca aveti intrebari puteti sa postazi aici,si de ce nu,poate va si inregistrati.
Adresa : www.Chemz.zzl.org
Numai bine.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
Si mie mi-a placut tema dar astazi nu am avut timp sa o modific,categoriile si eu cred casunt potrivite si la imagini ma mai gandesc.spiridusu_l1 scrie:Tema...arata chiar bine.Ai putea sa incerci sa o modifici ...sa o personalizezi.
Categoriile sunt destul de ok ... Poti sa le pui si niste icon in descrierea categ.
-
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Muzet
- Fost coleg
Cautam echipa,pentru detalii aici.
Am facut cateva categorii noi,va asteptam sa va inregistrati sai sa discutati pe forum despre timpul tau liber.
www.Chemz.zzl.ro
Am facut cateva categorii noi,va asteptam sa va inregistrati sai sa discutati pe forum despre timpul tau liber.
www.Chemz.zzl.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Localitate: Comm'on , what are you waiting for ? dhcenter.ro/forum
DhCenter
Bafta cu el
! Useri & Mesaje/Topicuri
!

Domain & Hosting Gratuit ! Pentru mai multe informatii click pe mine
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati