Problema logare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
sneferu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema logare

Mesaj de sneferu »

Am si eu o problema. Cand incerc sa intru in panoul de control, dupa ce apas butonul login imi apare urmatorul mesaj :" General Error
You need to enter your password to access the Administration Control Panel.". Am 2 conturi de administrator si de pe ambele imi apare acest mesaj. Apare numai cand incerc sa ma loghez la panoul de control.Stiti care ste problema?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Din eroarea care iti apare imi dau dau seama ca nu ai scris parola cand ai incercat sa te loghezi.
Poate fi o problema de la browser sau o problema de la tema respectiva,ai incercat si pe alta tema?
sneferu
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de sneferu »

Am inrodus parola la logare. Am incercat atat pe firefox cat si pe Ie7. Cand incerc sa schimb tema primesc urmatorul mesaj:"The submitted form was invalid. Try submitting again."
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

pare simplu, dar ai verificat daca nu CAPS LOCK apasat ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”