Nu pot salva pozele
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu pot salva pozele
Am postat la DIVERSE pt ca problema nu are nici o legatura cu PhpBB ....
Deci incepand de vreo ora...Nu mai pot salva pozele.De ex,intru pe Google sau oriunde altundeva,gasesc o poza,dau SAVE US pun un nume la poza(sau las asa) si dau SAVE.Mi se inchide fereastra (Practic cand face asa,normal s-a salvat).Dar cand intru in folder sau in My Documents (am incercat si alte locatii) si dau sa caut poza..NU E !?!
Am incercat de mai multe ori,alte poze,alte foldere...Dar la fel.
Precizez am Mozilla.
Ce pot face?
Deci incepand de vreo ora...Nu mai pot salva pozele.De ex,intru pe Google sau oriunde altundeva,gasesc o poza,dau SAVE US pun un nume la poza(sau las asa) si dau SAVE.Mi se inchide fereastra (Practic cand face asa,normal s-a salvat).Dar cand intru in folder sau in My Documents (am incercat si alte locatii) si dau sa caut poza..NU E !?!
Precizez am Mozilla.
Ce pot face?
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Sper sa fie de la ei...E super nasol ...Nu pot salva nimic-n PC.GooLaZo scrie:Nu cred ca este virus, nici eu nu pot sa salvez pozele decat cu Copy images si paste in Paint, spre exemplu. Tot Mozilla folosesc, si banuiesc ca este de la ei!
Care are Mozilla si are "simptomele" astea?
spiridusu e plecat in vacanta !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Nu pot salva pozele
offspiridusu_l1 scrie:Am postat la DIVERSE pt ca problema nu are nici o legatura cu PhpBB ....
Precizez am Mozilla.
Ce pot face?
imi place ca ai boldat SAVE US... se scrie SAVE AS
vezi, inainte sa corectezi pe altii uite-te la tine

on:
eu am avut probleme cu mozila de la add-ons, dar s-au rezolvat prin reinstalare.
daca prin ie poti salva poze, atunci mozila este de vina. verifica
geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat