Acum cativa ani am vrut sa instalez un soft de forum. M-au uitat pe mai multe si m-am indreptat catre phpbb. L-am instalat, dar am gasit si varianta de phpbbFM. Mi-a placut ca avea niste optiuni care mi-au placut, asa ca l-am folosit de atunci, am facut si cateva upgrade-uri, dar la unele se pare ca am dat rateu. Dupa ce si-a schimbat "fata", am ramas la o varianta mai "veche", la care Style-urile pe care le aveam deja concepute functionau. Am incercat de cateva ori sa trec la "ultima varianta", dar nu imi placeau niste lipsuri, chiar daca existau si cateva imbunatatiri. Ma dezarma faptul ca trebuie sa schimb iar Style-urile si la multe setari trebuie s-o faci manual. Unele schimbari pur si simplu nu au efect, probabil ca nu le fac acolo unde trebuie. Fiind modificate anumite concepte de functionare, nu e de mirare ca nu le dau de cap la unele setari manuale.
Totusi m-am hotarat sa mai incerc o varianta mai dura, sa trec la la phpbbFM la phpbb.
Ce modalitati de transfer (conversie) a bazei de date imi sugerati sa fac ?
In alta ordine de idei, voi v-ati intilnit cu situatia in care sa faceti o schimbare in setarile forumului din panel Admin si sa nu se faca modificare chiar daca ti se spune ca e ok ? De exemplu de cateva zile nu mai pot seta ordinea forumurilor, sau nu mai pot face moderator pe cineva ?
Partea cu ordinea forumurilor am rezolvat-o din phpMy Admin, dar nu gasesc cu nici un chip tabela unde se inregistreaza cine e moderator si la ce forum este el moderator. Aveti idee care e tabela aia ?
Merci.