[flash]off

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
florin1
Nou venit

[flash]off

Mesaj de florin1 »

Salut! Am si eu nevoie de ajutor. Toti userii imi spun ca nu pot sa adauge flash, au zis ca le scrie [flash] is OFF. Mie ca administrator si alti admini ne apare ca e on si putem sa punem flashuri. M-am uitat in ACP si acolo toate sunt on, care este buba?? ce imi scapa??
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Trebuie adaugat tag-ul [flash] [/flash] din p.a
florin1
Nou venit

Mesaj de florin1 »

nush daca tre adaugat vreun tag, deci eu am bagat pe forum HotEditor V.4.2, repet faza este ca la admini le apare [flash] is on si putem sa adaugam filmulete de pe youtube, iar la utilizatorii simpli le spune ca [flash] is off si ca nu au permisiunea sa foloseasca codul BB [FLASH].
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Fiecare din utilizatorii care se plang ai flash-ul activat in UCP? Daca nu, degeaba forumul are flash on, daca ei il au dezactivat. ;)
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”