Welcome to phpBB 2 Installation
Install
An error has occurred during installation
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
Chestia asta imi apre imediat dupa ce completez rubricile cerute la instalare. Dupa ce le-am comletat prima oara, mi s-a cerut sa downloadez copie a cofig.php cu setarile corecte, apoi am apasat "download" si a aparut o fereastra alba care avea pe ea doar afisul site-ului de webhost
Tnx
Eroare privind config-ul
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
config
mesjul in cauza apare daca incerci o reinstalare ! asa ca ai 2 posibilitati:
1. instalarea a reusit sa creeze tabele din baza de date si atunci verifica fisierul config.php din radacina formului care trebuie sa arate cam asa:
2. instalarea nu a reusit si atunci sterge manual tabelele din baza de date si incearca sa instalezi din nou forumul.
PS. La instalare cand iti cere datele pt. ftp e de preferat sa le completezi ca sa iti faca programul de instalare toate modificarile necesare.
1. instalarea a reusit sa creeze tabele din baza de date si atunci verifica fisierul config.php din radacina formului care trebuie sa arate cam asa:
Cod: Selectaţi tot
<?php
//
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
//
$dbms = 'mysql';
$dbhost = '....';
$dbname = '....';
$dbuser = '....';
$dbpasswd = '....';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>
PS. La instalare cand iti cere datele pt. ftp e de preferat sa le completezi ca sa iti faca programul de instalare toate modificarile necesare.