De unde pot lua si eu un forum in intregime ,va rog!!!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De unde pot lua si eu un forum in intregime ,va rog!!!
De unde pot lua si eu un forum in intregime si in limba romana daca se poate va rog frumos,ca am cautat aproape peste tot,am gasit undeva dar nu merge si lam sters,daca puteti sa-mi dati si mie forumul puneti un link de download (fara rapidshare).Va-s ruga mult de tot,va pun parteneri la site pentru tot deauna.
- Rosca
- Utilizator înregistrat
http://sourceforge.net/project/download ... ror=switch De aici iei ultima versiune de phpbb3.
-
- Nou venit
Mersi,dar am o problema mult mai grava,nu vrea sa instaleze.Forumul cu versiunea phpbb3 nu ma lasa sa-l instalez ca cica nu are serveru alea ce ai trebuie lui (serveru le are,dar nu are php & my sql de versiune noua),iar celalalt forum phpBB2.0.22-RomanianFullPackage imi cere numele serverului,userul administratorului si eu nu le stiu,si imi apare o eroare cam asa "Eroare Critica"......
Puteti sa-mi spuneti si mie un domeniu free unde sa poate sa ruleze un forum (in afara de phpnet.us k nu pot sa ma inregistrez)?
Puteti sa-mi spuneti si mie un domeniu free unde sa poate sa ruleze un forum (in afara de phpnet.us k nu pot sa ma inregistrez)?
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Te rog sa folosesti functia de search!. Poftim aici cateva host-uri free. Ai multe dintre care sa-ti alegi. Iti recomand insistent sa citesti aceste doua articole:
Instalarea phpBB3
Instalarea phpBB2
La phpBB3, trebuia sa CHMOD-ezi niste fisiere ( sa le schimbi permisiunile ), iar la phpBB2, datele sunt primite prin mail. Si completezi camp-urile acelea, conform datelor.
Instalarea phpBB3
Instalarea phpBB2
La phpBB3, trebuia sa CHMOD-ezi niste fisiere ( sa le schimbi permisiunile ), iar la phpBB2, datele sunt primite prin mail. Si completezi camp-urile acelea, conform datelor.