Urmeaza sa mi se sparga forumul/siteul??

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
csaba
Utilizator înregistrat

Urmeaza sa mi se sparga forumul/siteul??

Mesaj de csaba »

Uitandu-ma la statistici tocmai am gasit forumul si siteul meu mentionat in niste discutii pe un forum al hackerilor din Palestina .. 8)
Am incercat un online translation cu google, dar tot n-am inteles mare lucru din discutie.
Am vrut sa trimit linkul respectiv prin mesaj privat la cineva din forumul meu, iar linkul nu se poate trimite! Imi tot zice ca

Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /phpBB/privmsg.php could not be found on this server.

Mesaje se pot trimite, linkuri la fel, numai linkul respectiv nu se poate trimite in mesaj privat. Daca tai ultima parte a linkului care arata asa: zbindzk-103877/
atunci linkul se poate trimite. Ati mai vazut asa ceva??
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Urmeaza sa mi se sparga forumul/siteul??

Mesaj de flowers »

csaba scrie:Uitandu-ma la statistici tocmai am gasit forumul si siteul meu mentionat in niste discutii pe un forum al hackerilor din Palestina .. 8)
Am incercat un online translation cu google, dar tot n-am inteles mare lucru din discutie.
Am vrut sa trimit linkul respectiv prin mesaj privat la cineva din forumul meu, iar linkul nu se poate trimite! Imi tot zice ca

Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /phpBB/privmsg.php could not be found on this server.

Mesaje se pot trimite, linkuri la fel, numai linkul respectiv nu se poate trimite in mesaj privat. Daca tai ultima parte a linkului care arata asa: zbindzk-103877/
atunci linkul se poate trimite. Ati mai vazut asa ceva??
Daca ai toate update-urile facute la soft, poti sa dormi linistit.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Daca ai multe modificari facute la forum, poate devenii vulnerabil.

Instaleaza cracker tracker profesional, configureaza-l si nu vei mai avea probleme ;)
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Pai am facut destul de multe modificari. Cracker Trackerul l-am instalat de cateva luni.
Ce nu inteleg ca de cand am Cracker Trackerul instalat si incerc sa salvez baza de date, fisierul salvat are numai cateva Mega. Inainte avea cateva zeci... Forumul are cateva sute de utilizatori si aproape 20000 de mesaje scrise..
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Ai incercat sa salvezi baza de date din phpMyAdmin ?
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Daca salvezi in format gzip este normal sa fie de cativa mb. Si eu am baza de date de 40-50 de mb si salvata in format gzip se duce la 10.
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Salvat din phpMyadmin are 11Mega. Salvat direct din forum are numai 6, deci aproape jumatate. Gzip ambele. De unde diferenta asta?
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Si eu detin un forum cu aprox 28000 posturi, 4100 useri, 4000 threaturi, baza de date are 45 mb, salvata cu gzip are aprox 13 mb. E normal sa fie asa.

Trimite-mi link-ul cu forumul tau si cu forumul din palestina prin MP!
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Am trimis.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

csaba scrie:Salvat din phpMyadmin are 11Mega. Salvat direct din forum are numai 6, deci aproape jumatate. Gzip ambele. De unde diferenta asta?
Cand salvezi baza din forum, ia numai tabele standard, nu si pe cele ala MODificarilor. Cand salvezi din phpMyAdmin, le ia pe toate. Deci de aia e mai mica din forum decat din phpMyAdmin.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”