Domeniu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- addYTzu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Domeniu
Salut , deci vreau sa-mi cumpar alt host
Am domeniu .ro , dar el e laut de la o firma diferita , am o nelamurire
Cand cumpar host , si vreau ca domeniul sa se duca pe hotul nou ce trebuie sa fac ?
Am domeniu .ro , dar el e laut de la o firma diferita , am o nelamurire
Cand cumpar host , si vreau ca domeniul sa se duca pe hotul nou ce trebuie sa fac ?
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In primul rand,nu are cum sa schime ns-urile,daca n-are privilegiile necesare pentru aceasta actiune ( parola, utilizator,s.a.m.d ). In primul rand, tu esti cel care modifica NS-urile ( Name-serverele ), din site-ul de unde ai domeniu. Trebuei sa cumperi host de la un nou site,iti vor da NS-urile printr-un mail eventual, apoi mergi acolo unde ai domeniul + host deja existent,si modifici NS-urile respective. Atat. Dupa cum zici,cumperi un host nou, iar acolo modifici NS-urile existente, cu cele noi.
Pai daca e direct de la rotld, completezi acel formular, si probabil ca va trebui sa le confirmi ulterior, prin telefon sau email.
Un singur nameserver e necesar sa fie introdus, restul fiind optionale, le pui doar daca exista la acea firma de hosting.
Iar apoi, domeniul va trebui "parcat", adica din cpanel dai la parked domains, si adaugi vechiul host, cel la care ai setat ns-urile pentru firma respectiva de web hosting.
Un singur nameserver e necesar sa fie introdus, restul fiind optionale, le pui doar daca exista la acea firma de hosting.
Iar apoi, domeniul va trebui "parcat", adica din cpanel dai la parked domains, si adaugi vechiul host, cel la care ai setat ns-urile pentru firma respectiva de web hosting.
What I'm s'pose to write here ?