....sa dezinstalez un forum?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
publicar
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

....sa dezinstalez un forum?

Mesaj de publicar »

fratilor...eu sunt nou prin acest domeniu si mi am prins urechile de tot, mi am facut un subdomeniu: forum.xxxx.ro si am instalat phpbb2 si apoi l am sters din cp, am instalat alt script pt forum si l am sters si pe acesta....m am hotarat apoi sa instalez primul script adica phpBB2, dar spre surprinderea mea nu am mai reusit pt ca imi spune ca
" The installation can not be completed:
- You cannot install more than one script in the root directory of a domain.
Click on the browser's Back button to fix reported errors."

precizez ca am primit in email dupa ce am instalat forumul: "PM DO NOT REMOVE the file named fantastico_fileslist.txt from the installation directory. It is used for uninstalling this application." dar eu cand l am sters prima data am dat remove din fantastico si nu l am dezinstalat...
Cum procedez acum sa l instalez in acelasi loc unde l am instalat prima oara.....am intrat si pe ftp si am sters toate fisierele din subdomeniu, chiar si subdomeniul l am sters dar degeaba..imi spune aceasi chestie

va multumesc anticipat
publicar
Nou venit

Mesaj de publicar »

si inca o intrebare...cum trebuia sa procedez sa dezinstalez scriptul folosind acel fisier txt...care nu trebuia sa il sterg
va multumesc antipat

PS: va rog explicati asa mai pe intelesul tuturor :)
NetraKID
Utilizator înregistrat

Mesaj de NetraKID »

Nu am inteles, scripturile le-ai instalat cu Fantasitco ? Intra in MYSQL si sterge tabelele care si lea facut scripturile si incerca din nou. Un forum nu se dezinstaleaza cu un fisier txt :), pentru a sterge un forum, intai stergi toate fisierele forumului si apoi stergi tabelele care si le-a facut in MYSQL.
publicar
Nou venit

Mesaj de publicar »

da scripturile le am facut cu fantastico....am sters si acele baze de data....dar...
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

publicar, atentie la dubluposting. Citeste Regulamentul.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”