Vreau sa deschid un port pentru Torrents...

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Iuliu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Vreau sa deschid un port pentru Torrents...

Mesaj de Iuliu »

Vreau sa deschid un port pentru BitComet (pentru upload) dar nu stiu cum s-o fac, am intrat pe multe site-uri cu explicatii dar n-am dus-o pina la capat, stiu doar ca trebuie sa modific de pe pagina asta:

Imagine

Apropo, firewall-ul imi zice:

Cod: Selectaţi tot

Application:    BitComet
Destination IP: 127.0.0.1:4693

Application:    BitComet
Destination IP: 0.0.0.0:49049
iar BitComet:

BitComet detectet that your current setting of Half-Open Tcp connection limitation is too small. Click here to path
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

foloseste utorrent si alege un port random apoi il setezi in firewall sa nu il blocheze.. mi se pare :)
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

Bifeaza "Custom Server", scrie orice acolo. La "Server IP Address" pui IP-ul atribuit computerului tau de catre router.
La External Port Start, External Port End, Internal Port Start si Internal Port End pune portul care l-ai setat in BitComet [sa zicem 12345]

La protocol vezi daca poti sa alegi TCP & UDP, sau *, sau ANY. Daca nu poti sa alegi una dintre variantele astea, alege TCP, apoi urmeaza aceeiasi pasi doar ca la Protocol in loc de TCP o sa alegi data viitoare UDP

E nevoie de ambele deoarece BitComet-ul isi creeaza server care asculta pe port-ul respectiv prin amandoua protocoale (TCP si UDP) pentru conexiunile din exterior (cei care vor sa downloadeze, care se conecteaza la tine, ca sa faci tu upload la ei)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”