[FINALIZAT] traducere - ghid de utilizare in romana

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

|SantaK| scrie:Am terminat imaginile.
Pentru download: http://www.pescari.ro/Downloads.htm

Daca mai sunt de capturat...astept sarcini :lol:
Felicitari !
IronAngel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :D

de data asta sper sa fie vizibile la 100% si pentru tine Bogdan! daca este ceva, lasa-ti mesaj. Imaginile sunt au titlul dupa cum sunt plasate in document. Deci daca va intereseaza imaginea despre Panoul Adminstratorului despre care se vorbeste in sectiunea 3.0 Administratie, poza va fi numita 3.0 Administratie!

http://www.ironangel.go.ro/phpbb_romana.ace

c'ya :mrgreen:
bogdan

Re: re:

Mesaj de bogdan »

IronAngel scrie: de data asta sper sa fie vizibile la 100% si pentru tine Bogdan!
sunt vizibile... ce ma mira e ca forumul pe care ai facut capturile avea butoanele in limba engleza; oricum mai avem si ceva capturi de la |SantaK| asa ca nu mai trebuie sa ne facem griji pt imagini ci doar pt traduceri :wink:
IronAngel
Utilizator înregistrat

Mesaj de IronAngel »

bogdan scrie: sunt vizibile... ce ma mira e ca forumul pe care ai facut capturile avea butoanele in limba engleza; oricum mai avem si ceva capturi de la |SantaK| asa ca nu mai trebuie sa ne facem griji pt imagini ci doar pt traduceri :wink:

din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza :cry: .

bogdan

Mesaj de bogdan »

IronAngel scrie:din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza
eu m-am uitat la fisierul 4.6.2 Oprire supraveghere.bmp din arhiva http://www.ironangel.go.ro/phpbb_romana.ace care a fost publicata de tine.
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :D

adevarat, nici nu am remarcat ca butoanele sunt in engleza! De fapt imi pare rau ca m-am oferit pentru a face imaginile ca a venit si Santak dupa 2 zile si le-a facut si el! O idee remarcabila, refacerea unui lucru de 5 ori! Si ne intrebam de ce societatea romaneasca avanseaza asa de repede!

bogdan

Mesaj de bogdan »

nu trebuie sa iti para rau ! e f. bine ca avem imaginile din 2 surse si ar fi fost regretabil sa nu se ofere nimeni ! trebuie sa facem treaba asta din placere si sa gandim constructiv !

spor la treaba
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

mihaitza scrie:IronAngel, Părerea mea este că nu ar trebui să foloseşti numele tău de utilizator în imagini.... crează ceva de genul phpBB cum e în imaginile originale.
|SantaK|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |SantaK| »

IronAngel scrie:din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza :cry: .
Hai acum sa facem polemica pe imagini, daca sunt sau nu in engleza. Daca ai downloadat arhiva Imagini Ghid phpBB (ro), atunci cand le-ai dezarhivat probabil ca ai observat ca din cele 15 imagini, una singura, si anume "captura002.jpg" este in engleza.....a scapat printre celelalte...mea culpa, restul fiind in romana.
|SantaK|
Utilizator înregistrat

Mesaj de |SantaK| »

IronAngel scrie:Salut! :D

adevarat, nici nu am remarcat ca butoanele sunt in engleza! De fapt imi pare rau ca m-am oferit pentru a face imaginile ca a venit si Santak dupa 2 zile si le-a facut si el! O idee remarcabila, refacerea unui lucru de 5 ori! Si ne intrebam de ce societatea romaneasca avanseaza asa de repede!

IronAngel...nu-mi prea place atitudinea ta. Care este problema ca un lucru e facut de doua persoane? In final, se aleg imaginile cele mai bune. Eu asa vad problema. Chestia cu societatea romaneasca....e putin exagerata, parerea mea. Concurenta, cu cat este mai precoce, cu atat mai mult face loc lucrului bine facut, profesionalismului.
Sa auzim numai de bine!
Închis

Înapoi la “Proiecte”