Felicitari !|SantaK| scrie:Am terminat imaginile.
Pentru download: http://www.pescari.ro/Downloads.htm
Daca mai sunt de capturat...astept sarcini
[FINALIZAT] traducere - ghid de utilizare in romana
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
de data asta sper sa fie vizibile la 100% si pentru tine Bogdan! daca este ceva, lasa-ti mesaj. Imaginile sunt au titlul dupa cum sunt plasate in document. Deci daca va intereseaza imaginea despre Panoul Adminstratorului despre care se vorbeste in sectiunea 3.0 Administratie, poza va fi numita 3.0 Administratie!
http://www.ironangel.go.ro/phpbb_romana.ace
c'ya

de data asta sper sa fie vizibile la 100% si pentru tine Bogdan! daca este ceva, lasa-ti mesaj. Imaginile sunt au titlul dupa cum sunt plasate in document. Deci daca va intereseaza imaginea despre Panoul Adminstratorului despre care se vorbeste in sectiunea 3.0 Administratie, poza va fi numita 3.0 Administratie!
http://www.ironangel.go.ro/phpbb_romana.ace
c'ya

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: re:
sunt vizibile... ce ma mira e ca forumul pe care ai facut capturile avea butoanele in limba engleza; oricum mai avem si ceva capturi de la |SantaK| asa ca nu mai trebuie sa ne facem griji pt imagini ci doar pt traduceriIronAngel scrie: de data asta sper sa fie vizibile la 100% si pentru tine Bogdan!

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
bogdan scrie: sunt vizibile... ce ma mira e ca forumul pe care ai facut capturile avea butoanele in limba engleza; oricum mai avem si ceva capturi de la |SantaK| asa ca nu mai trebuie sa ne facem griji pt imagini ci doar pt traduceri
din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza

c'ya

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
eu m-am uitat la fisierul 4.6.2 Oprire supraveghere.bmp din arhiva http://www.ironangel.go.ro/phpbb_romana.ace care a fost publicata de tine.IronAngel scrie:din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
adevarat, nici nu am remarcat ca butoanele sunt in engleza! De fapt imi pare rau ca m-am oferit pentru a face imaginile ca a venit si Santak dupa 2 zile si le-a facut si el! O idee remarcabila, refacerea unui lucru de 5 ori! Si ne intrebam de ce societatea romaneasca avanseaza asa de repede!
c'ya

adevarat, nici nu am remarcat ca butoanele sunt in engleza! De fapt imi pare rau ca m-am oferit pentru a face imaginile ca a venit si Santak dupa 2 zile si le-a facut si el! O idee remarcabila, refacerea unui lucru de 5 ori! Si ne intrebam de ce societatea romaneasca avanseaza asa de repede!
c'ya

- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
Hai acum sa facem polemica pe imagini, daca sunt sau nu in engleza. Daca ai downloadat arhiva Imagini Ghid phpBB (ro), atunci cand le-ai dezarhivat probabil ca ai observat ca din cele 15 imagini, una singura, si anume "captura002.jpg" este in engleza.....a scapat printre celelalte...mea culpa, restul fiind in romana.IronAngel scrie:din contra, capturile facute de mine sunt in limba romana, cele care provin de la |SantaK| sunt in engleza.
- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
IronAngel...nu-mi prea place atitudinea ta. Care este problema ca un lucru e facut de doua persoane? In final, se aleg imaginile cele mai bune. Eu asa vad problema. Chestia cu societatea romaneasca....e putin exagerata, parerea mea. Concurenta, cu cat este mai precoce, cu atat mai mult face loc lucrului bine facut, profesionalismului.IronAngel scrie:Salut!
c'ya
Sa auzim numai de bine!