nu trimite mailu de activare pe @hotmail.com :(

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

ovisopa scrie:in reply'ul trecut am uitat sa specific ca pe @msn.com nu baga mailu in junk... si din cate stiu eu hotmailu si msn'u sunt cam tot una .... aveti vreo idee cum se poate rezolva treaba asta ..
pe MSN/Hotmail verifica setarile:
- Options->Mail Options->Junk E-Mail Protection->Junk E-Mail Filter
- Options->Mail Options->Junk E-Mail Protection->Delete Junk E-Mail
ovisopa scrie:io m-am gandit sa nu mai cer activarea contului ... asa nu mai e nevoie de nici un email

legat de notificari faci ce vrei (daca vrei sau sa se activeze conturile) ca doar esti administrator pe forumul tau !
ovisopa scrie:dar va aparea problema la notificari de raspunsuri .. si private messages
ce probleme sa apara ? daca membrii forumului ignora/nu observa notificarile de pe mail tu nu ai nici o problema ! problema era daca forumul nu ar fi putut sa trimita notificari !
IronAngel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)
ovisopa scrie:in reply'ul trecut am uitat sa specific ca pe @msn.com nu baga mailu in junk... si din cate stiu eu hotmailu si msn'u sunt cam tot una ....
mersi

:D exemplul ce l-am postat anterior era de pe msn. Inseamna ca trebuie sa verifici ce ti-a spus Bogdan mai sus. Poate ai creat vreun filtru ce iti trimite Junk-urile direct la Trash.

c'ya :mrgreen:
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

m-am uitat la hotmail si e pus pe default "Default - obvious junk e-mail is caught." ... da nu am nika in junk mail .. o messages :(

la voi la forum s-a intamplat vreodata chestia asta ... ??? sau pe alte forumuri ... ???

ca mie nu mi se pare delok normal .. nicu sunt obisnuit cu serviciile de la hotmal .. dar oricum eu zik ca e naspa

Acum ma tot gandesc , sa ma uit exact ce headere se trimit cand trimit din clientul de mail (thabat) si ce headere se trimit din phpBB ca sigur sunt specificate acolo headerele, si numai din cauza la headere il detecteaza ca junk.

mai vb
ovisopa
Utilizator înregistrat

Re: re:

Mesaj de ovisopa »

IronAngel scrie:Salut! :)

:D exemplul ce l-am postat anterior era de pe msn. Inseamna ca trebuie sa verifici ce ti-a spus Bogdan mai sus. Poate ai creat vreun filtru ce iti trimite Junk-urile direct la Trash.

pai nu am creat nika, eu nu folosesc hotmail delok, acum mi-am facut contul sa vad de ce dreak nu merge ... deci e totul pe default , nici un filtru, nika ... tu ai setat ceva de tzi-o bagat mailu ala in junk sau in recicle bin ??? sau asa a ajuns el acolo automat ??
IronAngel
Utilizator înregistrat

Re: re:

Mesaj de IronAngel »

ovisopa scrie: pai nu am creat nika, eu nu folosesc hotmail delok, acum mi-am facut contul sa vad de ce dreak nu merge ... deci e totul pe default , nici un filtru, nika ... tu ai setat ceva de tzi-o bagat mailu ala in junk sau in recicle bin ??? sau asa a ajuns el acolo automat ??

pai si atunci de unde stii ca nu trimite mail-ul de activare!? poate cine ti-a transmis aceasta informatie ti-a transmis-o eronat! :D Mai bine verifici tu de unul singur ca sa te convingi! Deci orice e-mail de activare are sa iti ajunga in Junk Mail, nu va fi sters din start, asta daca nu adaugi tu filtre. Creeaza-ti o adresa si incearca!

ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

in al doi-lea topic am scris :
ovisopa scrie:mi-am facut si eu o adresa pe hotmail ... si intr-adevar nu se trimite mesajul de activare nici pe adresa aia :( ..
mai are rost sa-mi mai fac inca o adresa ??

acum am setat forumul sa nu mai trimita mailul de activare, pana la urma activarea in ce sitautii te " ajuta " ?? eu banuiesc ca e facuta ca sa nu se faca inscrieri automate sau chestii dastea ..

am trimis si un mesaj privat si a ajuns in hotmail ... si nu in junk , ci n inbox :)

mersi mult

mai vb
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ovisopa scrie:acum am setat forumul sa nu mai trimita mailul de activare, pana la urma activarea in ce sitautii te " ajuta " ?? eu banuiesc ca e facuta ca sa nu se faca inscrieri automate sau chestii dastea ..
corect :wink:
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

:mrgreen:
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”