http://byte.phpbbweb.com/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
khristinna
Nou venit

Mesaj de khristinna »

E OK forumul. Am si eu unul dar nu e in limba romana si nu pot sa fac reclama. Apropo, pushtyule, c vrei sa spui prin "instaleaza singur unul"? :? . Yo am phpbb2 instalat si cu fisier de limba romana si tot in engleza e. Poate o sa ma crezi km ignoranta, dah sunt shi yo la inceput...
pushtyu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de pushtyu »

khristinna scrie:E OK forumul. Am si eu unul dar nu e in limba romana si nu pot sa fac reclama. Apropo, pushtyule, c vrei sa spui prin "instaleaza singur unul"? :? . Yo am phpbb2 instalat si cu fisier de limba romana si tot in engleza e. Poate o sa ma crezi km ignoranta, dah sunt shi yo la inceput...
Ce vreau sa spun prin instaleaza singur unul?
Adica sa nu fie facut pe hosturi care ofera forumuri direct instalate(tu it i creezi decat conturi)
Iar problema ta cu limba forumului(ai mentionat ca e in engleza si ai limba romana instalata) schimba-ti tu limba din profil
khristinna
Nou venit

Mesaj de khristinna »

Multumesc pt raspuns, am inteles(problema e k nu prea am cunostinte in baze de date, asa k pana atunci mie imi convine forma aceasta de forum). Am incercat prin toate metodele, dar nu vede fisierul de limba romana in profil :cry: .
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

khristinna scrie:Multumesc pt raspuns, am inteles(problema e k nu prea am cunostinte in baze de date, asa k pana atunci mie imi convine forma aceasta de forum). Am incercat prin toate metodele, dar nu vede fisierul de limba romana in profil :cry: .
E simplu de instalat un forum phpBB, nu-ti trebuie cunostinte PHP sau SQL, citeste articolele de la Instalare/actualizare/conversie.
khristinna
Nou venit

Mesaj de khristinna »

OK, mersi :)
Byte
Utilizator înregistrat

Mesaj de Byte »

O sa incerc si eu in vacanta de vara sa fac asta. Poate atunci o sa am mai mult timp sa studiez chestia asta. Chiar nu inteleg cum se face.
Byte
Utilizator înregistrat

Mesaj de Byte »

am mai sters cateva categorii micute din forum pt a mari viteza de lucru si acum merge mult mia bine. :D
2fast4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 2fast4u »

mai rau k in jungla!!! sunt prea multe categorii puse la intamplare acolo in plus descrierea lor nu e descriere :roll: :roll: :roll:
Byte
Utilizator înregistrat

Mesaj de Byte »

Dak asa crezi tu...Si sa fim seriosi... Si softpedia are multe topicuri si nu mai zice nimeni nimik. Byte un forum dedicat calculatoarelor.
2fast4u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 2fast4u »

Byte scrie:Dak asa crezi tu...Si sa fim seriosi... Si softpedia are multe topicuri si nu mai zice nimeni nimik. Byte un forum dedicat calculatoarelor.
parerea mea mai draga... :roll: :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”