http://byte.phpbbweb.com/
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ce vreau sa spun prin instaleaza singur unul?khristinna scrie:E OK forumul. Am si eu unul dar nu e in limba romana si nu pot sa fac reclama. Apropo, pushtyule, c vrei sa spui prin "instaleaza singur unul"?. Yo am phpbb2 instalat si cu fisier de limba romana si tot in engleza e. Poate o sa ma crezi km ignoranta, dah sunt shi yo la inceput...
Adica sa nu fie facut pe hosturi care ofera forumuri direct instalate(tu it i creezi decat conturi)
Iar problema ta cu limba forumului(ai mentionat ca e in engleza si ai limba romana instalata) schimba-ti tu limba din profil
-
- Nou venit
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
E simplu de instalat un forum phpBB, nu-ti trebuie cunostinte PHP sau SQL, citeste articolele de la Instalare/actualizare/conversie.khristinna scrie:Multumesc pt raspuns, am inteles(problema e k nu prea am cunostinte in baze de date, asa k pana atunci mie imi convine forma aceasta de forum). Am incercat prin toate metodele, dar nu vede fisierul de limba romana in profil.