[nigga] exploit

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: AJUTOR ! ACEEASI PROBLEMA !

Mesaj de BuGsY »

psihologice scrie:Ce pot sa fac ? Mentionez ca nu mai pot intra absolut deloc pe forum ca sa imi mai modific optiunile care mi-au facut aceasta bucurie si nici nu am vreo data de contact pentru a-l anunta pe administratorul forumului.
Trimite un mail la vochita_alexandru@yahoo.com cu problema semnalată de tine, + un link către acest subiect.
psihologice
Nou venit

Mesaj de psihologice »

gmzionic scrie:Problema e cu forumul...nu cu tine

Saru'mana !

Mare usurare sa aud asta. Crezi ca poate dura mult pana la solutionare, sau ca isi vor da seama cat de curand ? Administaratorul nu e prea vizibil prin discutiile noastre.

Oricum, multumesc din suflet caci intrasem in mare panica. Iti dai seama, daca am ajuns tocmai aici.

O zi minunata !
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

:P:P sa nu uiti sa citesti mesajul lu BuGsY
psihologice
Nou venit

Mesaj de psihologice »

Multumesc BuGsY si GMZionic.
psihologice
Nou venit

Mesaj de psihologice »

Gmzionic, se pare ca problema nu e totusi a forumului. Tocmai am primit o instiintare ca pe topicul pe care il urmaresc cineva a postat ceva. Deci... numai eu ma bucur de defectiune . :evil:
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Mesajul de eroare a aparut in urma unei erori de securitate in forum. Probabil ca acel post este inexistent. Tu fa ce ti-a zis BuGsY, si stai linistita ca utilizatorii de forum nu primesc astfel de erori decat daca are forumul o problema. Chestia e interna, legata de baza de date a forumului, de rularea lui...
psihologice
Nou venit

Mesaj de psihologice »

K, Gmzionic. Se pare ca daca am facut ce mi-ai sugerat tu si BuGsY nu mai am altceva mai bun de facut decat sa astept.

Multumesc.

Ps : Remarc cu bucurie ca sunteti primitori si saritori la nevoie. Noi, psihologii (paradoxal) suntem mai carcotasi intre noi pe forumul nostru.

Iti cer o favoare (oricum, nu de asta v-am laudat) :
Te rog da tu un click pe link-ul urmator (al forumului care ma doare pe mine) si zi-mi daca iti apare acelasi mesaj de eroare.

http://www.apsi.ro/phpBB2/index.php

Merci mult !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

eroarea provine de la instalarea incorecta a unei teme, vezi solutia data mai sus.
psihologice
Nou venit

Mesaj de psihologice »

dorin scrie:eroarea provine de la instalarea incorecta a unei teme, vezi solutia data mai sus.

Am aflat intre timp ca alte persoane nu au aceeasi problema . Deci mi-am facut-o de una singura.
Zi-mi mai specific, care e solutia din cele de mai sus. incotro s-o iau caci am citit deja si nu m-am dumirit. Nu am cunostinte avansate in domeniu si nici nu sunt administratorul forumului. Nu ma duce mintea cum sa intru sa modific sursa sau codul (daca asa s-or fi chemand si zic bine) dupa cum mi se parea ca se sugera mai sus.
Multumesc.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Contacteaza administratorul forumului cum ti-a zis BuGsY si asteapta.. Administratorul trebuie sa rezolve problema... poate face si un upgrade la versiunea aia veche... Mie unu mi-a mers.
Si mersi pentru vizita pe site. :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”