Trimite un mail la vochita_alexandru@yahoo.com cu problema semnalată de tine, + un link către acest subiect.psihologice scrie:Ce pot sa fac ? Mentionez ca nu mai pot intra absolut deloc pe forum ca sa imi mai modific optiunile care mi-au facut aceasta bucurie si nici nu am vreo data de contact pentru a-l anunta pe administratorul forumului.
[nigga] exploit
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: AJUTOR ! ACEEASI PROBLEMA !
-
- Nou venit
gmzionic scrie:Problema e cu forumul...nu cu tine
Saru'mana !
Mare usurare sa aud asta. Crezi ca poate dura mult pana la solutionare, sau ca isi vor da seama cat de curand ? Administaratorul nu e prea vizibil prin discutiile noastre.
Oricum, multumesc din suflet caci intrasem in mare panica. Iti dai seama, daca am ajuns tocmai aici.
O zi minunata !
-
- Nou venit
-
- Nou venit
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Mesajul de eroare a aparut in urma unei erori de securitate in forum. Probabil ca acel post este inexistent. Tu fa ce ti-a zis BuGsY, si stai linistita ca utilizatorii de forum nu primesc astfel de erori decat daca are forumul o problema. Chestia e interna, legata de baza de date a forumului, de rularea lui...
-
- Nou venit
K, Gmzionic. Se pare ca daca am facut ce mi-ai sugerat tu si BuGsY nu mai am altceva mai bun de facut decat sa astept.
Multumesc.
Ps : Remarc cu bucurie ca sunteti primitori si saritori la nevoie. Noi, psihologii (paradoxal) suntem mai carcotasi intre noi pe forumul nostru.
Iti cer o favoare (oricum, nu de asta v-am laudat) :
Te rog da tu un click pe link-ul urmator (al forumului care ma doare pe mine) si zi-mi daca iti apare acelasi mesaj de eroare.
http://www.apsi.ro/phpBB2/index.php
Merci mult !
Multumesc.
Ps : Remarc cu bucurie ca sunteti primitori si saritori la nevoie. Noi, psihologii (paradoxal) suntem mai carcotasi intre noi pe forumul nostru.
Iti cer o favoare (oricum, nu de asta v-am laudat) :
Te rog da tu un click pe link-ul urmator (al forumului care ma doare pe mine) si zi-mi daca iti apare acelasi mesaj de eroare.
http://www.apsi.ro/phpBB2/index.php
Merci mult !
-
- Nou venit
dorin scrie:eroarea provine de la instalarea incorecta a unei teme, vezi solutia data mai sus.
Am aflat intre timp ca alte persoane nu au aceeasi problema . Deci mi-am facut-o de una singura.
Zi-mi mai specific, care e solutia din cele de mai sus. incotro s-o iau caci am citit deja si nu m-am dumirit. Nu am cunostinte avansate in domeniu si nici nu sunt administratorul forumului. Nu ma duce mintea cum sa intru sa modific sursa sau codul (daca asa s-or fi chemand si zic bine) dupa cum mi se parea ca se sugera mai sus.
Multumesc.