Poftim!under scrie:Deci te rog mult sa imi complectezi acesta lista cum ar trebui sa arete ca sa funcioneaze corect :
Cod: Selectaţi tot
Domeniu cookie: .evogame.ro
Nume cookie: phpbb3_m4oml
Cale cookie: /forum
Securizare cookie: Dezactivat
Poftim!under scrie:Deci te rog mult sa imi complectezi acesta lista cum ar trebui sa arete ca sa funcioneaze corect :
Cale cookie: /forum
Nu sunt sigur la ce te referi cu autentificarile persistente.. in fine, ne facem propriul subiect din topic ul lui "under"Ivan Petre Paul scrie:Atunci asta se bate cap în cap cu ce ai spus mai jos.TheKiller scrie:Eu aveam doar forumul in calea/Forums/
, iar index-ul redirectiona catre aceasta cale. Cand m am decis sa adaug board3 portal, ca index, a trebuit sa schimb calea din cookie *cu un slash* pentru ca nu aveau efect in afara Folderului/Forums
.
Eu pot să îţi spun că am avut exact inversul problemei tale atunci când am mutat forumul pe un alt webhost.TheKiller scrie:Citeste aici: Knowledge Base - Fixing incorrect cookie settingsCookie path: / (Note that this is always a slash, it doesn't matter what your board URL is)
A trebuit să folosesc /forum ca şi cale cookie pentru că altfel autentificările persistente nu erau permise.
Deci.. Nu mai înţeleg nimic.
Cale cookie: /forum/
Cale cookie: /forum/
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator