Probleme permisiuni

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
eXtaZiusS
Utilizator înregistrat

Probleme permisiuni

Mesaj de eXtaZiusS »

Salut. Am o problema destul de ciudata la forumul meu phpbb3. Ca administrator, nu am drept de postare cu toate permisiunile fiind facute. Am descoperit un bug la forumul meu, in permisiunile de la forum. Permisiunile de la toate forumurile erau facute, puteam sa postez totul era ok, si cand intru dupa o perioada de cateva zile la fiecare forum aparea: Nu exista permisiuni pentru acest forum. Daca selectez din nou permisiunile si dau OK si intru iar in setarile acelui forum, apare la fel, ca nu are permisiuni. Cum as putea rezolva acest bug/problema? Multumesc.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Ai verificat permisiunile la Grupuri/Forum-uri?
eXtaZiusS
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXtaZiusS »

Permisiunile la grupuri sunt facute. Cele de la forumuri nu se salveaza. Dau salvare si cand intru iar imi apare: Nu exista permisiuni facute. Ca utilizator nu e nici un fel de problema cu postarea, doar ca administrator.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Verifică permisiunile pe care le ai tu. Panoul administratorului > Utilizatori şi grupuri > Permisiuni forum pentru utilizatori.
eXtaZiusS
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXtaZiusS »

Muzet scrie:Verifică permisiunile pe care le ai tu. Panoul administratorului > Utilizatori şi grupuri > Permisiuni forum pentru utilizatori.
Am verificat. Totul este OK, dar tot nu am drept de postare.

Later Edit: Eu totusi cred ca problema se trage din permisiunile forumului. Am facut un print screen: www.extaziuss.evogames.ro/permisiuni_forum.bmp . Daca selectez sa copieze permisiunile forumului si dau "trimite" si intru iar, imi apare ca nu are permisiuni selectate. Ma puteti sfatui ce pot face pentru a rezolva? Este deja enervant acest bug/eroare. Se poate sa ma contacteze printr-un PM o persoana interesata sa se logheze cu contul meu de administrator poate gaseste vreo "buba" prin PA, desi nu cred. Va multumesc !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

mai citeste despre permisiuni...
eXtaZiusS
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXtaZiusS »

Ce este de citit? Am setat permisiunile utilizatorilor si cele ale forumului fiecare in parte. NU se salveaza !
LE: Am rezolvat deocamdata problema. Nu apareau butoanele de new topic si new post din cauza limbii romane. Daca este selectata engleza este totul OK.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: Windows

Mesaj de pK - eXplosive »

Trebuia sa redenumesti din imageset folderul "en" in "ro".
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”