www.adeptiisatanei.com
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Server: UNIX/Linux
Pai nu ma intreba pe mine atunci. Poate nu eu sunt cel mai potrivit pentru a-ti da raspunsul.WWEMania scrie:de ce te-am intreba pe tine despre satanism?
Sa stii ca site-ul meu, de care esti tu atat de intrigat, este singurul site de acest gen din Romania. Poate mai sunt cateva, pe subdomenii gratuite, insa foarte putin cunoscute. Eu nu mai stiu niciunul. Nu fac bani din asta, ar trebui sa stii ca din anunturile de la Google am strans vreo 80 - 90 $ de anul trecut din noiembrie si pana acum. Hosting-ul ma costa 100 $ pe an. Deci abia daca-mi acopar cheltuielile.WWEMania scrie:Mi se pare cam josnic sa deschizi un site cu un subiect cu care esti paralel doar pentru a face bani.
Daca ai inceput cu golaniile alea lui LaVey te trimit acasa sa-ti recapitulezi tema. Lasa-ma cu religiile astea de secol 21. Dupa cum am mai spus si pe aici, si pe alte forumuri, daca vrei sa intelegi ce inseamna satanism trebuie sa lasi la o parte satanismul lavey-an si "modernistii". Vei ajunge la dualismul iranian, la Zarathustra, la vechile religii pagane, si de ce nu, la Horus (versiunea lui Isus mai veche cu 3000 de ani de unde crestinii au copiat). Trebuie sa intelegem dualismul, deoarece traim intr-o lume duala, iar Creatorul care ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui, este deasemenea Dual. Atunci vom intelege cele doua energii, indiferent de numele lor dat de oameni.WWEMania scrie:Ai putea citii "Pacatele Sataniste" si ti-ai da seama cat de cat cum s-ar comporta un satanist.
Daca mai ai alte nelamuriri poti sa raspunzi aici, sau pot sa te trimit la o biblioteca unde sa aprofundezi radacinile gnoseologice ale religiei, ale idealismului pentru a intelege mai bine de unde si cum a aparut religia. Asta ca sa faci o diferenta intre "religia" lui LaVey, si o religie.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
"Biserica satanista" e de vanzare de cateva luni. (cauta pe Gogo si o sa vezi pe site la ei) Licitatia s-a ajuns pe la 6000 de euro, dar s-a licitat "la misto" bineinteles.
Practic este abandonat site-ul, pentru ca nu va da nimeni cat ar dori administratorul acelui site.
Ma bucur ca nu mai zici nimic, pentru ca polemica asta nu-si are rostul.

Ma bucur ca nu mai zici nimic, pentru ca polemica asta nu-si are rostul.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Godaddy,
Raspunsul lui Mallzebuth a fost urmatorul:pK - eXplosive scrie:Dragut site-ul si forum-ul, chiar daca nu sunt satanist. In fine tot oameni sunteti, bafta in continuare.
Mallzebuth scrie:Nici eu nu sunt. Incercam doar sa profit de incarcatura filozofica pe care o poate avea satanismul. Noi incercam sa-l "definim", lasand la o parte scrierile lui Anton LaVey sau altii ce au aruncat la gunoi toata istoria religiilor [...]

spiridusu e plecat in vacanta !
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
Astazi am implinit si noi 5 ani, o luna, si 19 zile de existenta.
M-a inspirat fdns-ul si am zis sa scriu si eu aici lucrurile cu care ma pot "lauda"
Am aparut prin ziare (clujeanul), Realitatea Tv (intr-un documentar in 2006) precum si alte trusturi de presa sau televiziuni. Am fost vizitati de celebritati si persoane importate, filozoful Sorin Cerin de exemplu "s-a inspirat" din articolele scrise de noi (ce-i drept fara acordul nostru) in unele carti scrise de dansul.
Am dorit sa incepem niste campanii de intrajutorare, insa ne-a fost dat cu "flit" din cauza numelui site-ului. Am vrut sa facem niste donatii unei asociatii ce ajutau bolnavii de cancer. Le-am rezolvat si reclama pe Radio Romania Actualitati (si daca mergea bine si pe Antena 1) gratuit, fara niciun cost din partea lor, dar am fost refuzati, ba mai mult, asociatia respectiva (nu dau nume aici) a vrut sa ne dea in judecata pentru ca le-am stricat imaginea.
Am primit si telefoane de amenintare de la presedinta asociatiei respective. Atunci cand intinzi mana, e bine sa fi din partea lui dumnezeu se pare... care o fi ala. Istoria noastra e lunga, plina de peripetii, dar lucruri din care ai ce sa inveti.
Daca doriti schimb de link-uri cu adeptiisatanei.com imi puteti scrie aici, sau mesaj privat.

M-a inspirat fdns-ul si am zis sa scriu si eu aici lucrurile cu care ma pot "lauda"

Am aparut prin ziare (clujeanul), Realitatea Tv (intr-un documentar in 2006) precum si alte trusturi de presa sau televiziuni. Am fost vizitati de celebritati si persoane importate, filozoful Sorin Cerin de exemplu "s-a inspirat" din articolele scrise de noi (ce-i drept fara acordul nostru) in unele carti scrise de dansul.
Am dorit sa incepem niste campanii de intrajutorare, insa ne-a fost dat cu "flit" din cauza numelui site-ului. Am vrut sa facem niste donatii unei asociatii ce ajutau bolnavii de cancer. Le-am rezolvat si reclama pe Radio Romania Actualitati (si daca mergea bine si pe Antena 1) gratuit, fara niciun cost din partea lor, dar am fost refuzati, ba mai mult, asociatia respectiva (nu dau nume aici) a vrut sa ne dea in judecata pentru ca le-am stricat imaginea.

Daca doriti schimb de link-uri cu adeptiisatanei.com imi puteti scrie aici, sau mesaj privat.

Cu toate ca nu ma consider un snob, nu stiu cati vor vrea sa isi asocieze imaginea cu un asemenea site.Subiectul , trebuie sa recunoastem este unul controversat,si cum lupta pentru clienti/vizitatori este dura, cea mai mica greseala te poate arunca in prapastie.Singurii care cred ca ar putea face o legatura cu tine sunt site-urile cu profil asemanator,insa in romania nu am auzit de asa ceva.
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
Pai eu inca mai cred ca exista si oameni deschisi care accepta si cealalta jumatate a Creatorului si respectiv a creatiei sale. Deasta am ales si numele acela.
E ca un filtru si functioneaza perfect.
Nu cred ca o persoana nu va mai intra pe site-ul X pentru ca a vazut link catre adeptiisatanei...
Oricum, cine e totusi interesat de schimb de link-uri, poate sa scrie aici...

Nu cred ca o persoana nu va mai intra pe site-ul X pentru ca a vazut link catre adeptiisatanei...

Oricum, cine e totusi interesat de schimb de link-uri, poate sa scrie aici...