Nu se schimba setarile temei!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ankade
Nou venit

Nu se schimba setarile temei!

Mesaj de ankade »

Salutare. De curand am apelat la phpBB pentru a crea un forum. Am trecut de instalare. Insa am o mare problema. Mentionez ca sunt mega noob in phpBB asa ca fiti cu mila. Tema ce o folosesc e prosilver. Vreau sa o mai customizez un pic pana sa ma prind ce si cum trebuie sa schimb pentru a-mi face un skin cum vreau eu. Forumul il rulez local cu WAMP. Am cautat pe aici cam ce si unde trebuie sa schimb. Dar orice modificare as face nu imi apre . De ce?
De exemplu vreau sa schimb culoarea fundalului. Orice alta culoare as pune nu se schimba. Poate ma lamureste cineva. De fapt la orice tema pun nu pot vedea schimbarile daca fac.
Oare nu umblue eu la fisierele corecte?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Nu se schimba setarile temei!

Mesaj de flowers »

ankade scrie:Salutare. De curand am apelat la phpBB pentru a crea un forum. Am trecut de instalare. Insa am o mare problema. Mentionez ca sunt mega noob in phpBB asa ca fiti cu mila. Tema ce o folosesc e prosilver. Vreau sa o mai customizez un pic pana sa ma prind ce si cum trebuie sa schimb pentru a-mi face un skin cum vreau eu. Forumul il rulez local cu WAMP. Am cautat pe aici cam ce si unde trebuie sa schimb. Dar orice modificare as face nu imi apre . De ce?
De exemplu vreau sa schimb culoarea fundalului. Orice alta culoare as pune nu se schimba. Poate ma lamureste cineva. De fapt la orice tema pun nu pot vedea schimbarile daca fac.
Oare nu umblue eu la fisierele corecte?
Da refresh la Stil din Panoul administratorului, cauta pe aici pe forum, s-a mai discutat.
ankade
Nou venit

Mesaj de ankade »

flowers multumesc pentru raspuns. Intr-un tarziu m-am prins si eu.
ankade
Nou venit

Cum sa schimb titlu pagina?

Mesaj de ankade »

In ce fisier/linie de cod sau panou adminstrare trebuie sa ma duc ca sa pot schimba titlul paginii? adica in loc de youdomain sa aimi apra numele siteului/forumului meu? Multumesc anticipat
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Cum sa schimb titlu pagina?

Mesaj de Muzet »

ankade scrie:In ce fisier/linie de cod sau panou adminstrare trebuie sa ma duc ca sa pot schimba titlul paginii? adica in loc de youdomain sa aimi apra numele siteului/forumului meu? Multumesc anticipat
Pentru altă întrebare trebuie să faci un subiect nou, nu să postezi aici.
Trebuia să cauţi înainte, am răspuns în subiectul Salut.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”