SOFT zForum addtoIEFavorites

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ikhanna25
Utilizator înregistrat

SOFT zForum addtoIEFavorites

Mesaj de ikhanna25 »

Descriere: Bun.. dupa cum am zis, am facut o surpriza pt zForum.ro (un softulet). Acest soft va v-a ajuta sa adaugati la Favorites (book mark) foarte usor o adresa web, programul functioneaza numai pe versiunea IE (Internet explorer > Google). Softul este versiunea v1.0, probabil v2.0 v-a putea rula si pe Mozilla,etc etc. Softul este facut in Delphi.

Descarcare: Link !
Autor: minor
Versiune: v1.0
Contact autor: seawolfkiss@yahoo.com

Orice parere este buna venita, de bine sau de rau :) :P.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Parerea mea e ca iti concentrezi atentia pe softulete care foarte probabil nu vor fi folosite de multe persoane, in loc sa faci ceva cu adevarat util :)

Cine are nevoie de un soft care bookmarkuieste ceva cand se poate face cu o combinatie de taste? :)
etherfast.ro - Blog personal
ikhanna25
Utilizator înregistrat

Mesaj de ikhanna25 »

Etherfast scrie:Parerea mea e ca iti concentrezi atentia pe softulete care foarte probabil nu vor fi folosite de multe persoane, in loc sa faci ceva cu adevarat util :)

Cine are nevoie de un soft care bookmarkuieste ceva cand se poate face cu o combinatie de taste? :)
Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri. ;).
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Madalin_Assul »

ikhanna25 scrie:
Etherfast scrie:Parerea mea e ca iti concentrezi atentia pe softulete care foarte probabil nu vor fi folosite de multe persoane, in loc sa faci ceva cu adevarat util :)

Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri. ;).
Cred ca deja exagerezi! :roll:
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

ikhanna25 scrie: Pai e mai util cu acest program.. dexemplu cand nu-ti merge netul il poti adauga, nu necesite connectiune la net.. sau nu iti merge IE. sunt multe lucruri.. si sunt folositoare aceste softuri. ;).
N-ai nevoie de net ca sa adaugi un URL la favorite, si daca nu-ti merge IE-ul, de ce-ai avea nevoie sa bagi ceva la favorite?
etherfast.ro - Blog personal
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”