Instalare phpbb3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
S3NzOr
Nou venit

Instalare phpbb3

Mesaj de S3NzOr »

Salut!Sunt incepator in phpbb si nu stiu mai nimic:D
Mi-am luat webhosting gratuit de la knd.ro si as vera sa imi dati un tutorial cu imagini care imi arata cum sa instalez phpbb3 pe webhosting ca sunt incepator si nu reusesc cu tutorailele fara imagini sau daca se ofera cineva sa ma ajute o sa va dau ID-ul meu prin PM
EarthMuziq
Utilizator înregistrat

Mesaj de EarthMuziq »

Salut,uite un articol - http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=98 prin care o sa inveti cum sa iti instalezi phpbb3,articolu este creat de CaTaNhA.
S3NzOr
Nou venit

Mesaj de S3NzOr »

As vrea daca se poate putin ma explicit:D Daca se poate sa ma ajuti tu.Daca vrei da add la stefan_no1_2007 ;) Te rog Help me[-o<
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

S3NzOr scrie:As vrea daca se poate putin ma explicit:D Daca se poate sa ma ajuti tu.Daca vrei da add la stefan_no1_2007 ;) Te rog Help me[-o<
Încearcă şi singur şi dacă o să întâmpini probleme te vom ajuta, dacă o să îţi facă altcineva nu o să înveţi niciodată.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”