Problema optimizare pentru IE6

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Husse
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema optimizare pentru IE6

Mesaj de Husse »

Salut
Mi-am modificat thema si am pus un header nou. Problema este ca in Firefox theme se vede perfect, nu stiu in opera cum se vede (daca aveti opera spuneti-mi si mie) dar in Internet Explorer 6 nu e chiar asa de bine.
Priviti: http://www.pcpedia.ro/forum
Daca imi puteti spune si mie cum sa rezolv v-as fi recunoscator.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Nici in Firefox nu se vede perfect, bullet-urile de la liste sunt asezate aiurea. Nici in 7 nu e stralucit.

Aparent #wrapper_r nu are o latime fixa si continutul celulelor tabelelor este centrat aiurea. Asta cu centrarea de obicei o rezolvi cu text-align: center pe body, si text-align: right pe wrapper.

Sunt multe chestii de facut si corectat, probabil creatorul temei nu a optimizat-o pentru toate browserele.
etherfast.ro - Blog personal
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

ce tare, el e creatorul temei si problema e ca nu prea stie cum sa lucreze mai departe. m-a intrebat si pe mine dar sincer mie mi s-a parut ca se complica cu ce vrea el si asa ca am renuntat si din cate stiu eu a renuntat si el la asta
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”