Reputatie [ plugin ]

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

Reputatie [ plugin ]

Mesaj de cstrike_spider »

Imi dati un link cu pluginu ala numit Reputatie pentru phpbb 3.0.x ? si sa imi ziceti cum se instaleaza ? :( :o ca m-am saturat sa caut de 2 ore incoa
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Despre Karma Mod este vorba?
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

nu e buna versiunea asta . Adica azi am instalato nus multumit de ea (nu poti sterge karma e cel mai mare minusc pe care il are parea mea, plus ca are multe buguri la instalare... )
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

deci eu vreau ca jucatorii sa poata sa dea "REputatie la altii " respectu sa se faca din postari .... iar cand cinevva e dezamagit ca acel jucator comenteaza si face tampenii sa ii dea "-" la reputatie
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

Daca vrei asta poti lua karma pe care dupa o poti numi Reputatie , modificand viewtopic si memberlist , da cum am zis mai sus are multe buguri la instalare + ca reputatia care va fi data nu poate fi stearsa , alt mod mai e reputation mod care il gasesti tot pe phpbb.com. Inca nu l-am instalat ca sa iti zic cum e, dar o sa il instalez curand.
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

nu stiu cum se instaleaza .... nu imi dau seama
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

vezi ca in folder ai install.xml sau reputation.xml nu stiu sigur :-?. iar dupa ce instalezi uitete si in template ca sar putea sa ai subsilver/prosilver :) .
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”