Lectii HTML
Am pus si o lista cu cateva caractere speciale folosite des pe paginile HTML.
Aveti link direct: Caractere speciale in HTML.
Am ajuns pe prima pagina in google la lectii html, sa incerc poate pot urca printre primele 5 pozitii.
Aveti link direct: Caractere speciale in HTML.
Am ajuns pe prima pagina in google la lectii html, sa incerc poate pot urca printre primele 5 pozitii.

-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cod: Selectaţi tot
Site tinta! Perfect site!
Cod: Selectaţi tot
Profit lunar ? Suma?

CrazyDesigner, nu am inteles ceea ce vrei sa-mi spui, te referi la profit ? Nu se pune vorba despre asa ceva pe acel blog. 
Mi-am propus sa va tin la curent cu modificarile, am facut o noua tema, sper eu sa fie mai buna decat precedenta care o voi publica putin mai tarziu, statisticile arata foarte bine, in google ma tin foarte bine ba chiar am crescut la cuvintele lectii html cu o pozitie mai sus, multa lume vine dupa motorul de cautare, mai multe detalii am scris pe blog in articolul Gata, curăţenie de toamnă.

Mi-am propus sa va tin la curent cu modificarile, am facut o noua tema, sper eu sa fie mai buna decat precedenta care o voi publica putin mai tarziu, statisticile arata foarte bine, in google ma tin foarte bine ba chiar am crescut la cuvintele lectii html cu o pozitie mai sus, multa lume vine dupa motorul de cautare, mai multe detalii am scris pe blog in articolul Gata, curăţenie de toamnă.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Acum am vazut si eu pK - eXplosive, o sa il rezolv imediat cum observ care e problema. 
Am scris si META Tag-uri în HTML.
Astept inca sugestii.

Am scris si META Tag-uri în HTML.
Astept inca sugestii.
Am terminat cu HTML, daca vrei sa mai scriu ceva sau aveti nevoie de ajutor raspundeti pe blog.
Am facut si o pagina care cuprinde majoritatea lectiilor scrise pana acum.
www.yhtml.li
Am facut si o pagina care cuprinde majoritatea lectiilor scrise pana acum.
www.yhtml.li