Am gresit la un moment dat o chestie in administrare si m-am decis sa-l dau jos (lx.ro). Din inertie am sters baza de date mysql "crezand ca fac o mare minunatie". Am repus totul in ftp, am luat inca o data la purificat tot forumul phpbb.ro in cautarea unei erori identice. Ah, am reactivat baza de date sql. Ia uitati eroare la mine:
"phpBB : Critical Error
Could not connect to the database"
Si o a doua intrebare (problema):
Daca tot nu exista SMTP in lx.ro, pot folosi un SMTP extern? Oare nu se supara phpBB-u pe mine? Ce-i drept nici nu am incercat. Vroiam mai intai sa ma asigur.
Multumesc anticipat
Daca am deranjat cu deschiderea unui nou tpic, mii de scuze, chiar doaream sa stie si lumea PhP-ului de chestia asta.
Could not connect si SMTP extern - lx.ro
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
-in ceea ce priveste baza de date asigurate inca odata ca ai reactivato si daca da uita-te sa vezi daca campurile referitoare la informatiile despre baza de date sunt completate corect!.
-cat despre smtp-ul extern nu se supara nimeni daca folosesti un server smtp extern. Acesta este folosit deobicei cand functia mail() nu este activata pe serverul unde iti este gazduit forumul! Intre timp citeste si acest articol kb.php?mode=article&k=64
bye

-in ceea ce priveste baza de date asigurate inca odata ca ai reactivato si daca da uita-te sa vezi daca campurile referitoare la informatiile despre baza de date sunt completate corect!.
-cat despre smtp-ul extern nu se supara nimeni daca folosesti un server smtp extern. Acesta este folosit deobicei cand functia mail() nu este activata pe serverul unde iti este gazduit forumul! Intre timp citeste si acest articol kb.php?mode=article&k=64
bye

- MJR
- Fost coleg
Re: Could not connect si SMTP extern - lx.ro
ai facut back-up inainte? daca, nu... adio baza de date si de asta ai si eroarea aia.dylo scrie:Am gresit la un moment dat o chestie in administrare si m-am decis sa-l dau jos (lx.ro). Din inertie am sters baza de date mysql "crezand ca fac o mare minunatie". [...]
"phpBB : Critical Error
Could not connect to the database"
poti folosi, nu se supara nimeni. problema e daca lx.ro accepta SMTP extern. incearca totusi.dylo scrie:Daca tot nu exista SMTP in lx.ro, pot folosi un SMTP extern? Oare nu se supara phpBB-u pe mine?
-
- Utilizator înregistrat
Va multumesc mult
Atentie faza:
Super grabit cum eram, am scris user.lx.ro in loc de user_lx_ro. Am rezolvat intre timp. Cat despre baza de date chiar nu ma interesa, vroiam doar sa-l vad, sa-l testez ca ulterior sa-l pun pe un local intr-un intranet.
Si totusi, SMTP gratuit undeva ? Vreau sa o vad si pe asta. Teste de recuperare parola si alte chestii cu care sunt sigur ca e super securizat.
Apropos, eu am pus full Package de pe site, cu anumite teme.
Super grabit cum eram, am scris user.lx.ro in loc de user_lx_ro. Am rezolvat intre timp. Cat despre baza de date chiar nu ma interesa, vroiam doar sa-l vad, sa-l testez ca ulterior sa-l pun pe un local intr-un intranet.
Si totusi, SMTP gratuit undeva ? Vreau sa o vad si pe asta. Teste de recuperare parola si alte chestii cu care sunt sigur ca e super securizat.
Apropos, eu am pus full Package de pe site, cu anumite teme.