Am vazut la mai multe forumuri(phpbb2,3,mybb,vbulettin,smf etc.)ca au ''search engine friendly URLs''.Din ce am inteles ar fi mai usor de indexat.
Eu mi-am instalat phpbb3.0.2 si imi arata asa:

Si as vrea sa arate cam asa:

Iti ati arata asa deoarece esti logat ca adminitrator si acela se numeste hash.andreidanielb scrie:Intai de toate va spun ca sunt nou intr-ale forumurilor.Ma refer la partea de administrare.
Am vazut la mai multe forumuri(phpbb2,3,mybb,vbulettin,smf etc.)ca au ''search engine friendly URLs''.Din ce am inteles ar fi mai usor de indexat.
nu e asta si uite un exemplu de pe un forum in care sunt doar utilizator inregistrat.Sa fie vreo setare din panoul administratorului,din cauza hostingului,o fi vreun mod?Myky scrie:Iti ati arata asa deoarece esti logat ca adminitrator si acela se numeste hash.andreidanielb scrie:Intai de toate va spun ca sunt nou intr-ale forumurilor.Ma refer la partea de administrare.
print screenul din prima postare e facut de pe un simplu thread.Nu dadusem searchdorin scrie:Ai cautat pe forum ?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori