Forum Post

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Forum Post

Mesaj de SuKaRu »

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xC4\x83 sfa...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (76, 2, 0, '91.80.142.153', 1218491998, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Triburile.Ro', '[b:1ojbgvsw]Detalii :[/b:1ojbgvsw] Triburile , un joc online in genul Travian .\n\nInitial primesti un sat . Poti sa il dezvolti , faci armata , ataci alte sate . De asemenea poti sa iti faci mai multe sate .\nAi la dispozitie mai multe tipuri de trupe cu diverse skulluri de atac si aparare .\nCa lucruri noi fata de Travian am observat moralul trupelor si satele parasite . Aceste sate au fost ale altor jucatori , iar acum pot fi atacate sau chiar cucerite .\n\nLa prima intrare în sat veti vedea un mic tutorial pe care vă sfatuiesc sa il parcurgeti pentru a va initia în lumea jocului .\n\nCand ajungeti la 500 de puncte aveti posibilitatea de a testa gratuit , pentru 7 zile , contul Premium .\n\n[b:1ojbgvsw]Link Inscriere :[/b:1ojbgvsw] <!-- m --><a class=\"postlink\" href=\"http://www.triburile.ro/register.php\"> ... ter.php</a><!-- m --> .', 'a2ba66c511f7e5ad9dfd6e874d5349d7', 0, 'QA==', '1ojbgvsw', 1, 0, 19)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1847
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: posting.php
LINE: 1003
CALL: submit_post()

Aceasta eroare imi apare cand vreau sa fac un post normal pe forum . Cum o pot rezolva ?[/b]
In curand!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ai instalat modificari ?
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de SuKaRu »

Nu am instalat absolut nimic ! Am instalat Forumul din CPanel -> Fantastico !
In curand!
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Incearca sa dai drop la toata baza de date si sa refaci forumul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”