Lectii HTML

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de SuKaRu »

Hai ca pentru inceput este chiar bine :) , daca pui o lectie pe zi e perfect ... nu una la o saptamana ! Bafta in continuare .. .
In curand!
ctlinf
Utilizator înregistrat

Mesaj de ctlinf »

pK - eXplosive
Eu o sa incerc sa scriu cand pot, nu o sa stau 24 din 24 la computer ca sa scriu in fiecare ora despre html. Pe siteurile respective nu crezi ca s-a scris la fel ?
DaddyFiZz
Asa am si facut, e gata si lectia a doua. Cat despre autograf mai vorbim. :lol:
flowers
Dupa ce termin acest post exact asta o sa fac, multumesc de sugestie.
Rikonen
La template am lucrat doua zile, desi nu am lucrat mereu la el pot spune ca a durat ceva si chiar imi place ceea ce a iesit, nu stiu ce intelegi tu prin mai bun.
Gasesti peste tot, dar nu toate sunt explicate asa cum mi-am propus eu. Daca tot m-am apucat de HTML trebuie sa termin, nu ? Daca o mearga chestia asta crezi ca nu o sa scriu si despre altceva ?
Mallzebuth
Eu momentan fac pentru incepatori, afla ca eu am facut cateva siteuri de la 0.
SuKaRu
Astazi m-am trezit cu pofta de treaba si am terminat lectia numarul 2.

Multumesc tuturor care au lasat comentarii pe blog si au citit ceea ce am scris, sper sa faceti la fel si cu articolul Formatarea textelor in HTML.
danielmodern
Utilizator înregistrat

Mesaj de danielmodern »

Interesant site !
Bafta in continuare cu el !
ctlinf
Utilizator înregistrat

Mesaj de ctlinf »

danielmodern
Multumesc de raspuns.

flowers
Am adaugat atat pe prima pagina cat si atunci cand citesti un articol in slidebar paginile siteului printre care si o pagina catre home.

Astept in continuare sugestii si va astept pe blog. :!:
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de pK - eXplosive »

pK - eXplosive
Eu o sa incerc sa scriu cand pot, nu o sa stau 24 din 24 la computer ca sa scriu in fiecare ora despre html. Pe siteurile respective nu crezi ca s-a scris la fel ?
Atunci eu dc as intra pe site-ul tau si sa astept urmatoarea "lectie" si sa nu intru pe unu unde is toate?!
ctlinf
Utilizator înregistrat

Mesaj de ctlinf »

pK - eXplosive scrie:
pK - eXplosive
Atunci eu dc as intra pe site-ul tau si sa astept urmatoarea "lectie" si sa nu intru pe unu unde is toate?!
Gandeste-te ca la finalul lectiilor o sa fie la fel ca si pe siteurile de care ne povestesti, se va forma ca o arhiva unde vei gasi ceea ce am scris despre html.
Invatand pe rand inveti mult mai bine, eu nu as sta sa citesc 24 de ore numai html pentru ca nu as prinde nimic, in cazul meu citesti o lectie la 2 zile pe care sunt sanse mult mai mari sa o inveti.

Eu nu am dat cu parul, doar mi-am facut reclama siteului, nu stiu cu ce te deranjeaza.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de pK - eXplosive »

Nu ma deranjeaza absolut cu nimic, dar daca as incerca sa imi fac un site HTML crezi ca as astepta fiecare lectie la 2 zile?
ctlinf
Utilizator înregistrat

Mesaj de ctlinf »

pK - eXplosive scrie:Nu ma deranjeaza absolut cu nimic, dar daca as incerca sa imi fac un site HTML crezi ca as astepta fiecare lectie la 2 zile?
Tu ai vrea sa stii totul peste noapte ?
Nu stiu cate experienta ai sau cata nu ai dar nu o sa poti sa citesti doua zile 12 ore despre html si a 3a zi sa iti faci site, cel putin eu nu as intelege nimic.
Daca tu esti asa destept lasa-i pe cei care au nevoie de ajutor sa invete.
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

pK - eXplosive scrie:Atunci eu dc as intra pe site-ul tau si sa astept urmatoarea "lectie" si sa nu intru pe unu unde is toate?!
Se numesc "cursuri". Inveti... in 2 zile ai timp sa exersezi ce ai invatat, s.a. Sunt parti usoare sau mai putin usoare care-ti iau fiecare o anumite perioada de timp sa le intelegi si sa le practici.
pK - eXplosive scrie: Nu ma deranjeaza absolut cu nimic, dar daca as incerca sa imi fac un site HTML crezi ca as astepta fiecare lectie la 2 zile?
Nu inteleg unde vrei sa ajungi... proiectul nu se adreseaza decat celor care doresc sa invete html, nu celor care vor sa-si faca site peste noapte. E mai practic asa decat sa te uiti peste 10 lectii si sa nu intelegi nimic. Asa se procedeaza si la cursuri platite. La scoala nu cred ca-ti preda profesoara 1 capitol/zi.
Anonymboy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Anonymboy »

Si nu uita de cateva tutoriale de photoshop si css :)
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”