www.state3.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
beckham
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.state3.ro

Mesaj de beckham »

Siteul State3.Ro -> Este o comunitate de counter-strike , avem 2 servere de cs si mai vrem sa mai deschidem servere pentru voi . Astept pareri/sugestii . Trebuie sa va inregistrati sa vedeti tot forumul .
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

LINK : http://www.state3.ro

Cod: Selectaţi tot

Trebuie sa va inregistrati pe forum, pentru a vedea categoriile acestuia. Nu dureaza mai mult de 1 minut :P Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati link-ul de aici
Si crezi ca se va inscrie cineva?
...Avand in vedere ca forumul nu e de foarte mult timp,nu ai foarte multi useri etc,interdictia asta de vizualizare a forumului e cam...aiurea.Plus ca NU E BENEFICA pentru tine.Hai ca daca aveai 10.000 mesaje,macar 600 useri,mai ziceam si eu,hai sa vad ce e pe-acolo,ca na! vedeam mesaje,vedeam useri,dar asa...
Eu,unul,NU O SA FAC REGISTER doar pentru a vedea continutul forumului tau. :roll:
spiridusu e plecat in vacanta !
beckham
Utilizator înregistrat

Mesaj de beckham »

spiridusu_l1 scrie: Si crezi ca se va inscrie cineva?
...Avand in vedere ca forumul nu e de foarte mult timp,nu ai foarte multi useri etc,interdictia asta de vizualizare a forumului e cam...aiurea.Plus ca NU E BENEFICA pentru tine.Hai ca daca aveai 10.000 mesaje,macar 600 useri,mai ziceam si eu,hai sa vad ce e pe-acolo,ca na! vedeam mesaje,vedeam useri,dar asa...
Eu,unul,NU O SA FAC REGISTER doar pentru a vedea continutul forumului tau. :roll:
pai da , se vor inregistra , eu am vrut sa vada toti vizitatori forumul , dar nu stiu cum sa pun atunci cand da clik pe o categorie , "forum " sa ii ceara useru si parola , poate poti sa ma ajuti tu (desigur daca vrei ) .
spiridusu_l1 scrie:LINK : http://www.state3.ro
Imi cer scuze dar am uitat sa pun adresa :)
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

beckham scrie:nu stiu cum sa pun atunci cand da clik pe o categorie , "forum " sa ii ceara useru si parola , poate poti sa ma ajuti tu (desigur daca vrei ) .
Interzis acces useri neinregistrati
beckham
Utilizator înregistrat

Mesaj de beckham »

gata am rezolvat , dar ce mi-ai dat tu nu mi-a fost de ajutor , mai ajutat pe Y!M .Mersi

Va astept pe toti ! :)
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Arata bine. Dai admin pe forum ?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

beckham scrie:gata am rezolvat , dar ce mi-ai dat tu nu mi-a fost de ajutor , mai ajutat pe Y!M .Mersi
Cu placere :lol:

Auzi,de ce se incarca asa greu ?!
beckham
Utilizator înregistrat

Mesaj de beckham »

Myky scrie:Arata bine. Dai admin pe forum ?
da
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

Ne cerem scuze pentru problemele de la baza de date, in maxim 24 de ore va merge forumul . Multumim pentru intelegere , Cs.state3.Ro Te astept !
No comment.
beckham
Utilizator înregistrat

Mesaj de beckham »

pK - eXplosive scrie:
Ne cerem scuze pentru problemele de la baza de date, in maxim 24 de ore va merge forumul . Multumim pentru intelegere , Cs.state3.Ro Te astept !
No comment.
Ce no comment? s-a ivit o problema si in maxim 24 de ore va merge , cred ca si la alte forumuri mai mari se intampla astea ... nu dau nume ;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”