Off - Topic : flowers ar trebui sa faci intr-un fel incat daca cineva a primit 3 ban-uri temporare la al patrulea sa primeasca automat ban permanent !

Cod: Selectaţi tot
You tried to access the address http://www.generationcs.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
Ban NeKbv 14 zile, limbaj.NeKbv scrie:Esti un rat**
***at de doua ori !Cod: Selectaţi tot
You tried to access the address http://www.generationcs.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
PS : Sper ca nu i-au ban dar asta este unul din cei care promoveza prostia si tembelismul online !
PS2 : Eu zic ca domnu' El merita ban si nu ceilalti utilizatori , doar prin simplul fapt ca este o manifestatie de om , NU OM , deoarece neuronul acela pe care il mai are s-a scurtcircuitat si a ajuns sa fie un plagiator !
In regulament scrie:Cosmin. scrie:Deci. flowers. Nu vreau sa te jignesc, dar nu stiu cum sa ti-o spun mai direct. Faci parte din "generatia" lor?
Fara suprare, insa nu ti se pare putin penibil faptul ca phpbb.ro, comunitatea 'oficiala' phpbb din romania, promoveaza toate cacaturile astea ?
Nu ti se pare si tie putin deplasat ? Faptul ca sunteti cum sunteti si promovati astea ? Nu ai deloc etica ?
Inteleg ca probabil nu-ti pasa, dar totusi.. cred ca ai o obligatie fata de userii forumului.
Incearca si tu sa dai un exemplu, unul bun. Cand vezi si tu prostii din astea, sterge-le.
Sau poate esti pro copiat ? pro ratati ? pro "ui ar za niu generation" si cu gutza cantand in fundal ?
Cand stii ca poti face ceva, sa schimbi, sa influentezi, ceva in bine, fa-o!
Uite.. acum ratatu' a copiat tema veche de la cstrike.ro. Dar banuiesc ca pe tine te doare-n pix.
Tie ti-ar placea sa lucrezi la ceva, mult, iar apoi sa vina un distrus din asta fara viitor sa-ti copieze toata munca ? Cu siguranta nu..
Te rog.. te rog, raspunde-mi si mie, lamureste-ma, fa-ma sa inteleg.. ca sa nu te mai stresez si sa nu-mi mai fac clone in incercarea de a-ti intelege modul de gandire.. Pe ei nu am cum sa-i schimb. Defapt am.. si am reusit cativa, dar ma rog, este mult mai greu. Tu in schimb esti om cu capul pe umeri.. ma astept ca tu sa ma intelegi si sa nu-i mai promovezi..
Te rog inca odata.. nu-mi raspunde doar cu "Ban Cosmin. permanent, limbaj."
Crusher.
Asa ca nu sprijinim pirateria. Asta nu inseamna ca trebuie sa vii sa dai cu bata, de aia tot primesti ban permanent. Cand scrii trebuie sa ai un limbaj nederanjant, fara injurii. Postezi un link catre site-ul tau sau catre o arhiva/cache, ceva justificativ. Daca nimeni din echipa phpbb.ro nu a vazut, ne dai PM cu linkurile.Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa link-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, re-printing etc.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 1 vizitator