Footer si header
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Footer si header
folosesc Php 3.0.1 si nu gasesc header si footer,
oare unde sunt

Ultima oară modificat 26-Iul-2008, 02:19:37 de către mirelusa, modificat 1 dată în total.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Footer si hearder
O mică sesizare, sau mai multe, foloseşti phpBB şi se numeşte footer şi header.mirelusa scrie:folosesc Php 3.0.1 si nu gasesc hearder si footer,oare unde sunt
Deschide fişierul overall_header.html sau overall_footer.html aflat în root/styles/tema folosită/template cu un editor de texte. După ce aduci modificări asupra codurilor trebuie să reîmprospătezi tema, Panoul administratorului, Stiluri, Şabloane.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Descarcă tot ce este urcat pe FTP în calculator apoi mergi în styles şi intră în folderul cu tema după forum, apoi ai un subforum acolo numit template şi deschizi fişierul overall_header sau overall_footer în wordpad, uploadezi pe FTP cu modificările pe care le-ai adus şi reîmprospătezi tema.mirelusa scrie:nu-mi iese delocnu inteleg unde gasesc fisierul root/styles/tema folosită/template
Există şi o altă soluţie, din Panoul administratorului alegi de sus Styles şi din submeniu alegi Template, în dreptul temei folosite ai un buton Edit, selectezi din lista de sus overall_footer sau overall_header şi modifici după cum vrei.

-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
uite,asta este codul meu
overall_header.html:
la codul asta eu am adaugat un cod HTML de la imaginea care vreau sa apara in locul la ''logo'' si alt cod pentru un scris
overall_header.html:
la codul asta eu am adaugat un cod HTML de la imaginea care vreau sa apara in locul la ''logo'' si alt cod pentru un scris

Ultima oară modificat 28-Iul-2008, 23:10:08 de către mirelusa, modificat 1 dată în total.