Baza de date o pot accesa din cPanel6 pus la dispozitie de firma de hosting. Intr-adevar, inregistrarea domeniului s-a facut prin OfficeInn, insa domeniul este gazduit pe serverele NapoSoft....dupa cum bine se poate observa la RNC who is.
Nu este nici o problema cu hostingul, inca de la primul upload am avut aces la utilitarul cPanel6, de altfel cu o interfata foarte intuitiva si prietenoasa.
In Cpanel6 exista si PhPMyAdmin, insa creez BD direct in MySQL databases. Problema pe care am observat-o este urmatoarea:
Ori de cate ori adaug o baza de date, sau ii dau un nume, aceasta este denumita implicit cu un prefix, exemplu de fata
"pescari_forum". In utilitarul cu care uploadez de pe pc, Total Commander, imi apare doar
"forum".
Ehh, acum, in install phpBB cum trec numele BD? Cu
"forum" simplu sau cu
"pescari_forum"? Chiar si cu acest prefix atunci cand incerc sa verific forumul din
CPanel6/Tools/Setup Forums/Bulletin Board imi apar doua baze de date instalate, avand ambele denumirea de
"forum". Problemele amintite mai sus nu le-am avut cand am avut de instalat un alt forum: "Invision Board".
Am crezut ca va fi floare la ureche instalarea phpBB insa vad ca nu este chiar asa.
Un alt lucru pe care doresc sa-l prezint este faptul ca din Cpanel6, la deschiderea forumului, imi da ceea ce am scris in mesajul anterior. Cand incerc sa introduc adresa:
"http://www.pescari.ro/forum/install/install.php" imi deschide fara nici o problema pagina de instalare.
In
"Default board language"gasesc instalate atat engleza cat si romana si romana cu diacritice. Daca incerc sa schimb din engleza in romana, oricare din cele doua, imi reincarca tot in engleza.....ufff am obosit deja.
Oricum nu ma dau batut pana nu il pun sus!
P.S. Multumesc pentru promptitudinea ajutorului si a raspunsurilor date.