www.Addons.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
YaNy
Utilizator înregistrat

Mesaj de YaNy »

nam facut nici un alt cont mai baiatule :) visezi :)? :?:
Daca vrei sa stii RmX este din echipa addons.ro asa ca nu mai acuza pe degeaba .
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

nu are rost sa minti. un moderator poate verifica asta. ca rmx a postat de pe acelasi ip e clar, iar daca este proxy devi suspect :lol: asta asa ca o mica paranteza.

stii ce nu intelg eu... de ce se fac atatea site-uri de acelasi tip... adica pun pariu ca mai sunt cel putin 50 de site-uri/forumuri care au exact aceeasi tema ca tine. pe asa forumuri iti este foarte greu sa te dezvolti...
geo
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

Mesaj de cstrike_spider »

da , si inca ceva , sunt multe forumuri de counter-strike cu Servere si addonuri huburi si mai ales au aceeasi tema ca a ta , dar degeaba sunt prea multe dupa cum zice si megeo , nu dau exemple ca fac reclama prea multa ... si iti spun ca mai mult de 200 utilizatori nu o sa ai .... pune addonuri despre altceva ... fifa , etc , asta e parerea mea ,
site-ul tau , faci ce vrei
rMxwOw
Nou venit

Mesaj de rMxwOw »

deci voi vorbiti aiurea, uitati-va sa vedeti daca am acelasi ip cu a lu yany ! intra pe forum sa vezi ca eu fac parte din echipa addons.ro ! nu mai aruncati vorbe aiurea
mda si partea cu mai mult de 200 de useri :-j pacat ca sunt peste 2000 :)
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

rMxwOw scrie:deci voi sunteti boti ! clar uitati-va sa vedeti daca am acelasi ip cu a lu yany ! intra pe forum sa vezi ca eu fac parte din echipa addons.ro ! nu mai aruncati vorbe aiurea
Boti, foarte interesanta expresia. Imi pare rau ca desi la prima impresie pareati o comunitate frumoasa acum vad ca ma-m inselat.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

rMxwOw scrie:deci voi sunteti boti ! clar uitati-va sa vedeti daca am acelasi ip cu a lu yany ! intra pe forum sa vezi ca eu fac parte din echipa addons.ro ! nu mai aruncati vorbe aiurea
Boti, foarte interesanta expresia. Imi pare rau ca desi la prima impresie pareati o comunitate frumoasa acum vad ca ma-m inselat.
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

Mesaj de cstrike_spider »

miky nu mai fa double post ca se ia ban
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

cstrike_spider scrie:miky nu mai fa double post ca se ia ban
cstrike_spider de erori de la net ai auzit ?
spiridusu e plecat in vacanta !
megeo
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

si mie imi merge greu phpbb.ro :(

rMxwOw, m-am uitat pe forum si cu greu am vazut scris cu negru pe fundal gri inchis nr de utilizatori... asta ai putea sa schimbi culoarea.

o data ce te-ai exprimat cu "voi", inteleg ca te-ai referit si la mine. imi place ca ati sarit amandoi cu nu-ul inainte cand s-a facut acea afirmatie.

comportament de copil...

btw, mai lasa joaca pe calculator si incearca sa-ti faci o viata.
joaca in exces nu te ajuta cu nimic.

cstrike_spider, myky este membru vechi si cunoaste regulamentul... se mai intampla si astfel de probleme... pentru astea nu se baneaza.
geo
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Mesaj de pK - eXplosive »

deci voi vorbiti aiurea, uitati-va sa vedeti daca am acelasi ip cu a lu yany ! intra pe forum sa vezi ca eu fac parte din echipa addons.ro ! nu mai aruncati vorbe aiurea
mda si partea cu mai mult de 200 de useri :-j pacat ca sunt peste 2000 Smile
What ever, YaNy tot o sa ia ban pentru double post.
Închis

Înapoi la “Forumuri”