salut am cumparat un domeniu .. oidee.info (nu intrati nu aveti ce vedea)
si vreau si eu cateva sugestii despre ce as putea face si daca e cineva care vrea sa ma ajute non profit (nu sariti cu gura)
multumesc!!!
dati-mi voi o idee
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Sa nu fie site-ul prea banal, ti-as da eu o idee pe care sa se axeze: filosofie.
Cate ai putea face, bazandu-te pe tema asta. Eu zic ca ar fi interesant.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Numele ales nu este urât, este chiar interesant, este perfect pentru un blog axat pe "arta de stradă" adică graffiti (mă rog, poate nu eşti interesat, dar, eu aşa aş face), pe freestyle-uri pe stradă, poate de un mic serial dfiuzat pe internet (în fiecare joi, de exemplu, orele 00:00) referitor la ceva pe bune, la sporturi extreme ş.a.m.d. dacă eşti interesat de aceste idei pe viitor te asigur (cu puţin efort), vei intra chiar în parteneriat cu anumiţi oameni care îţi vor face trafic. Sper că ţi-am dat măcar... o idee
, baftă!
Sfat: Nu băga director de site-uri, nu, nuuu, este mult prea ridicol, mai ales pe un script open-source

Sfat: Nu băga director de site-uri, nu, nuuu, este mult prea ridicol, mai ales pe un script open-source
sincer mi se pare foarte interesant... numai ca as avea nevoie si de putin ajutor poate chiar din partea ta un id prin pm macar sa dezvolt ideealsdcrew scrie:Numele ales nu este urât, este chiar interesant, este perfect pentru un blog axat pe "arta de stradă" adică graffiti (mă rog, poate nu eşti interesat, dar, eu aşa aş face), pe freestyle-uri pe stradă, poate de un mic serial dfiuzat pe internet (în fiecare joi, de exemplu, orele 00:00) referitor la ceva pe bune, la sporturi extreme ş.a.m.d. dacă eşti interesat de aceste idei pe viitor te asigur (cu puţin efort), vei intra chiar în parteneriat cu anumiţi oameni care îţi vor face trafic. Sper că ţi-am dat măcar... o idee, baftă!